Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Markedets tyndeste alt i en-pc

PB OneTwo er blandt de kraftigste alt i en-pc’er du kan opdrive, men tyndere end dens konkurrenter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Packard Bell er ikke ligefrem den producent man forbinder med cutting edge design, men måske det snart vil ændres. Producenten gør i hvert fald nu et forsøg på at ramme de design-bevidste forbrugere med den nye PB OneTwo.

Her er tale om en alt i en-pc, som producenten lover giver dig biograf, digitalt TV, lydsystem, fotogalleri, monitor, dvd-optager og meget mere. Altsammen komprimeret i et stilfuldt design, som det ene øjeblik kan bruges som monitor på skrivebordet og det næste øjeblik bæres ind i stuen og anvendes som TV.

Skærmen på PB OneTwo er touch-følsom, hvilket betyder at brugeren kan scrolle, bladre og zoome ved hjælp af fingerspidserne. Takket være Packard Bell TouchPortal kan brugeren trække og slippe sine yndlingsprogrammer og arrangere rækkefølgen efter eget ønske mens TouchBrowser muliggør hurtig åbning af webbrowseren. Med TouchFriends er du med et enkelt tryk forbundet med vennerne på Facebook, Flickr og YouTube, mens TouchMemo giver hurtig adgang til tid, vejr og andre vigtige informationer. Musik, fotos og video håndteres også via berøringsoptimerede apps, som giver brugeren mulighed for at kontrollere og nyde sine yndlingsmedier.

PB OneTwo fås dog også uden berøringsskærm, hvis man forsat foretrækker musen. Kraften leveres af en anden generations Intel Core-processor samt et grafikkort fra Nvidia eller AMD, som sørger for at brugerne uden problemer kan afspille blu-ray-film og spille de mest krævende videospil. Du få desuden fuld hd opløsning på den 21,5" eller 23" store og vellyd fra de to 2,5 W højttalere med Creative THX TruStudio teknologi, der surround sound oplevelse. Forbindelsesmulighederne inkluderer usb 2.0, usb 3.0, 5-i-1 kortlæser, hdmi, audio ind og ud.

PB OneTwo er tilgængelig til december til en vejledende pris fra 4.999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere