Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Knivskarp skærm i Samsungs nye tablets

I nat offentliggjorde Samsung Galaxy Tab S, virksomhedens hidtil tyndeste og letteste tablet, som indeholder ny skærmteknik, der skal give flottere billede med bedre farver.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I nat offentliggjorde Samsung Galaxy Tab S, virksomhedens hidtil tynde”Tablets er efterhånden den mest foretrukne platform for film, spil og underholdning. Derfor er det også vigtigt, at skærmen giver den bedste oplevelse,” fortæller Jimmy Voss, sales manager for tablets i Samsung Danmark. ”Med Galaxy Tab S sætter vi barren højt. Den kommer til at give en visuel oplevelse, som vækker farverne til live på en helt ny måde. Og så er den samtidig utroligt tynd og let.”

Super AMOLED-skærmens meget høje kontrast giver dybere og mere realistiske billeder. Tab S kan selv justere mætning og skarphede automatisk, alt efter hvilken app som anvendes samt efter farvetemperaturen og belysningen i omgivelserne. Galaxy Tab S kan således bruges udendørs uden problemer, da skærmen er lysstærk, med klare naturlige farver, selv i sollys.

Tab S gør det let at multitaske. Du kan browse, se en video, dele filer og ringe på én og samme tid, uden at du skal bekymre dig om at lukke den app, som du arbejder i. Med fingeraftryksscanneren kan du og alle i familien sikkert logge på og få direkte adgang til personligt indhold med individuelle brugerprofiler. Hvis familiens børn skal bruge tabletten, gøres det i ’Kids Mode’, en indstilling, som indeholder sjove apps og andet tidsfordriv målrettet børnene, og som giver dig fuld kontrol over hvilket indhold, de mindste får adgang til. Du kan også ringe og modtage opkald fra din telefon direkte via Tab S, uanset om du har din telefon med dig eller ej.

Praktiske accessories som komplementerer designet
Galaxy Tab S har et stilrent design og med Samsungs nye accessories forlænges tablettens design på elegant vis samtidig med, at du får ekstra funktioner. Samsung Book Cover, med sine tre indstillinger, giver en bekvem oplevelse uanset om du læser, skriver eller ser video. Vil du have et cover i et slankt design, passer Simple Cover udmærket, og med Bluetooth Keyboard får du et ergonomisk udformet tastatur, som både er tyndt og giver god beskyttelse af tabletten.

Galaxy Tab S kommer i farverne hvid og bronze titanium og findes i de danske butikker fra d. 4. Juli. Priserne bliver således:

Galaxy Tab S 10.5 4G – 4.799 kr.
Galaxy Tab S 10.5 Wifi – 3.999 kr.
Galaxy Tab S 8.4 4G – 3.999 kr.
Galaxy Tab S 8.4 Wifi – 3.099 kr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere