Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye solid state-array-løsninger til krævende apps

Infinidat udvider nu deres serie af InfiniBox-systemer for at kunne levere endnu højere ydeevne til de mest krævende virksomhedsapplikationer.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Virksomheder over hele verden er i stigende grad afhængige af deres applikationer for at sikre den daglige drift. Disse applikationer bliver samtidig mere og mere krævende, og det er baggrunden for, at Infinidat, der er specialister i storageløsninger til virksomheder, nu har lanceret den nye InfiniBox SSA.

Det er en solid stage-array-løsning, som Infinidat lover leverer den højeste ydeevene i branchen, så selv de mest krævende virksomhedsapplikationer kan afvikles uden problemer.

Ud over den rene hardware, der blandt andet omfatter DRAM-cache, har Infinidat forsynet InfiniBox SSA med deep learning-softwarealgoritmer, der skal sikre den bedst tænkelige ydeevne. Det får storage-specialisten til at hævde, at denne løsning ”leverer konsekvent ydeevne- og latencyresultater, der overgår alle flash-arrays (AFA’er), og samtidig 100 procent tilgængelighed”.

Krævende applikationer

I en pressemeddelelse siger Phil Bullinger, CEO hos Infinidat:

”Innovationen i vores nye solid-state-array er helt koncentreret om krævende virksomhedsapplikationer, der nødvendiggør de højeste niveauer af ydeevne med ensartet, forudsigelig lav latency for stort set alle I/O.”

Infinidat oplyser, at deres nye løsning, InfiniBoxSSA, får sin ydeevne ”gennem omfattende brug af DRAM-cache, der aktiveres af Infidats patenterede Neural Cache-software”.

Både DRAM og ssd’er er solid state-teknologier, men Infinidat oplyser, at DRAM er mange gange hurtigere end den flash-baserede ssd.

Infinidat fortæller, at den nye InfiniBox og InfiniBox SSA-systemer giver deres kunder mulighed for at konsolidere og adressere deres applikationsarbejdsbelastninger, så ydeevnen holdes højt og ventetiden går ned – og omkostningerne derved holdes på et fornuftigt niveau.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere