Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få en kreativ sampler til næsten ingen penge

CR8 Creative Sampler fra Waves giver dig værktøjerne til at skabe kreative samples på din pc. Introprisen er kun 9,99 dollars.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dengang undertegnede var ung knægt måtte han betale det halve af sin børneopsparing for få at fingrene i en stor kasse af en digital sampler med 32 MB ram og helt uden nogen form for indbygget lagring.

I dag kan du få sampler, der en milliard gang vildere som et stykke software til din computer, tablet eller endda mobiltelefon til prisen for et par kopper cafe-kaffe.

Kreative værktøjer

Waves er klar med en helt ny sampler til dit computerstudie.

Den hedder CR8 Creative Sampler og er skabt for at gøre det nemt og intuitivt at skabe kreative samples.

Du kan kombinere otte lag, og der er fem forskellige stretch-algoritmer til at styre pitch og tid samt diverse filtre og ADSR-envelopes. Dertil kommer fire modulatorer i form af LFOer og sequencere, som du kan drag and droppes på stort set alle samplerens parametre.

Nem at bruge

Sampleren har automatisk pitch- og bpm-analyse, så du på få sekunder er tunet ind på tempo og toneleje i dit projekt.

Der er desuden Loop, Reverse, Freeze og meget andet til hurtig kontrol af sample-afspilningen.

Dit midi-keyboards aftertouch, velocity, mod-wheel og pitch-wheel kan tilegnes de fleste af CR8's kontrolfunktioner for at gøre din afspilning mere responsiv.

Det er gjort nemt at finde rundt i dine loops og samples med den indbyggede Waves COSMOS AI Sample Finder, som sorterer og auto-tagger alt dit indhold.

Der følger over 800 CR8 sampler presets og over 2500 gratis one-shots og loops med via Cosmos.

Lav intropris

CR8 tillader samples på op til 30 sekunder i 44.1 / 48 kHz og op til 15 sekunder i  88.2 / 96 kHz.

Normalprisen for CR8 Creative Sampler er 34,99 dollars, men i en begrænset periode sælges den til en intropris på 9,99 dollars (65,66 danske kroner). Læs mere og køb den hos Waves.

Se en introduktion af Waves CR8 Creative Sampler her:

https://www.youtube.com/watch?v=6xNqnz3VGu4




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere