Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Årets CIO 2023 blev kåret hos BMW Experience i Lyngby. I d. 6. juni 2024 foregår det på BLOX i København.

Årets CIO 2024: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?

Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO findes 6. juni 2024. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om den prestigefyldte pris her.

Med eksplosionen af automatiserings- og AI-løsninger er både techgiganter og deres kunder igen kastet ud i et teknologisk drevet kapløb, der handler om at identificere og adoptere den teknologi, som kan give en forretningsmæssig fordel.

Det stiller krav til både it-organisationen, til leverandører og ikke mindst til den moderne, forretningsorienterede CIO.

For bag det strategisk sikre valg, kvaliteten og ikke mindst hastigheden ved teknologiadoptionen står den gode CIO - og vedkommendes team.

CIO´erne er omdrejningspunktet

Og nu skal Årets CIO 2024 findes.

Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO 2024 kåres efter et grundigt jury-arbejde, som blandt andet involverer flere interviews og virksomhedsbesøg.

Det er 19. gang, at vi finder og kårer Årets CIO i Danmark. Konferencen og den traditionsrige kåringsfest finder sted den 6. juni hos Dansk Arkitektur Center / BLOX i det centrale København. Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads.

Bliv kandidat

Tidsfristen for indsendelse af spørgeskemaer er 8. april 2024.

Du kan finde tilmeldingen og spørgeskemaet til kandidater her.

Kender du en CIO, der fortjener at vinde den fornemme titel? Du kan få mere at vide om Årets CIO eller tippe os ved at skrive til formanden for juryen Charlotte Poulsen fra IDC på cpoulsen@idc.com.

Tidligere års vindere

Vinderen af Årets CIO-konkurrencen får plads i en pragtrække af dygtige CIO'er, som gennem årene har vundet konkurrencen.

Her kan du se listen med de tidligere års vindere af Årets CIO i Danmark.

Læs om CIO'erne og deres arbejde herunder: