Comendo børsklar på 29 minutter

Det tog blot 29 for Comendo at sælge de to millioner udbudte aktier. Dermed er firmaet klar til første handelsdag den 20. december.

29 minutter. Så kort tid tog det sikkerhedsfirmaet Comendo at afsætte de to millioner udbudte aktier, som firmaet satte til salg i morges i forbindelse med den planlagte børsnotering.

I løbet af de 29 minutter blev der gennemsnitlig solgt 68966 aktier i minuttet af 7,50 kroner, som var den pris, firmaet udbød aktierne til.

Det fortæller Martin Sundahl, der er administrerende direktør i Comendo.

- Vi fik mange andre aktionærer, end dem vi havde regnet med. Vi var faktisk så overtegnede, at mange, som vi vidste ville købe, slet ikke fik nogen aktier, selvom de faxede ind en halv time efter markedet åbnede, siger Martin Sundahl.

Heller ikke alle firmaets egne medarbejdere nåede at købe aktier i firmaet, som havde sat en grænse på 7.000 aktier per køber for at leve op til den spredning, som noteringen krævede, fortæller Martin Sundahl.

Holder øje med nye muligheder

Comendo vil bruge provenuet på 15 millioner kroner fra børsnoteringen til opkøbe selskaber, så firmaet kan sikre fremtidig vækst, fortæller Martin Sundahl.

Ifølge direktøren kan den store interesse for aktierne betyde, at firmaet har værdisat sig selv for lavt. Alligevel mener han ikke, at det ville være fornuftigt at have udbudt flere aktier før børsnoteringen.

- Generelt set skal man ikke hive mere kapital ind, end man har behov for. Men komme der nogen muligheder, vi ikke så før, vi vil selvfølgelig overveje at udbyde flere aktier, siger Martin Sundahl.

Comendo har første handelsdag på børsen den 20. december i år.

Comendo købte i efteråret 2004 sikkerhedsfirmaet Virus112 af Eurotrust, som er noteret på Nasdaq-børsen i New York. Prisen var dengang godt 15 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere