Zangenberg til moderskibet - hallo!

Klumme: Med cykelhjelmen på er jeg en rumturist. Og kan se, hvor sære jordboernes aviser er. Hvornår kommer læserne til at bestemme, hvad der skal stå.

Jeg har fået mig en cykelhjelm.

En nær ven var nær kommet af dage, fordi han ikke havde cykelhjelm på, så hjemme hos os SKAL man have cykelhjelm på - uanset hvor tåbelig man selv synes, man ser ud med den.

Og jeg ser tåbelig ud med min.

I lang tid stod jeg foran spejlet og overvejede om tåbeligheden nåede det niveau, hvor man faktisk bliver lidt cool.

Det endte jeg med at konkludere. "Det ser sgu ud som et Pet Shop-Boys cover" sagde jeg til mig selv.

I jakkesæt og med en lang frakke ligner jeg noget, der er beamet ­direkte ud af et rumskib.

Derfor ynder jeg også at hilse de mest stirrende medtrafikanter med et "Vær hilset jordbo - pragtfuldt vejr for en cykeltur, ikke sandt?".

Med rumturistens øjne
Med min nye cykelhjelm har jeg derfor i tre uger kunnet betragte min omverden med helt nye øjne - med rumturistens øjne.

Hjemme i moderskibet er jeg naturligvis blevet udstyret med en basal viden om planeten og dens indbyggere.

Jeg har lært sproget, så jeg kan kommunikere med jordboerne, men da det er over 200 år siden vi sidst besøgte planeten, skal jeg rapportere om alt, hvad jeg ser og undrer mig over.

Som nu aviserne. De har tilsyneladende ikke ændret sig de sidste 200 år.

Det er morsomt at se, hvordan jordboerne stadig er helt vilde med papir.

De har jo for længst udviklet teknologi, der på enhver måde er aviserne overlegne, men holder altså stædig fast i et medie, der er så utrolig bøvlet og dyrt som papir.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Statsrevisorerne oppe i det røde felt over stort skandaleramt offentligt it-projekt: "Bør styres med en langt højere grad af professionalisme"
Folketingets Statsrevisorer retter kritik af Skatteministeriet for fortsat ikke at have fået styr på økonomien i det kuldsejlede ejendomsvurderingssystem.
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Bevis værdien ved Vulnerability Management med 4 simple trin
Vulnerability Management kan føles som en endeløs klatretur. Derfor kan du med dette whitepaper få indsigt i hvordan du fokuserer på dine indsatser, beviser værdien af dit program og opnår tillid, budget og anerkendelse med fire simple steps.