Zangenberg til moderskibet - hallo!

Klumme: Med cykelhjelmen på er jeg en rumturist. Og kan se, hvor sære jordboernes aviser er. Hvornår kommer læserne til at bestemme, hvad der skal stå.

Jeg har fået mig en cykelhjelm.

En nær ven var nær kommet af dage, fordi han ikke havde cykelhjelm på, så hjemme hos os SKAL man have cykelhjelm på - uanset hvor tåbelig man selv synes, man ser ud med den.

Og jeg ser tåbelig ud med min.

I lang tid stod jeg foran spejlet og overvejede om tåbeligheden nåede det niveau, hvor man faktisk bliver lidt cool.

Det endte jeg med at konkludere. "Det ser sgu ud som et Pet Shop-Boys cover" sagde jeg til mig selv.

I jakkesæt og med en lang frakke ligner jeg noget, der er beamet ­direkte ud af et rumskib.

Derfor ynder jeg også at hilse de mest stirrende medtrafikanter med et "Vær hilset jordbo - pragtfuldt vejr for en cykeltur, ikke sandt?".

Med rumturistens øjne
Med min nye cykelhjelm har jeg derfor i tre uger kunnet betragte min omverden med helt nye øjne - med rumturistens øjne.

Hjemme i moderskibet er jeg naturligvis blevet udstyret med en basal viden om planeten og dens indbyggere.

Jeg har lært sproget, så jeg kan kommunikere med jordboerne, men da det er over 200 år siden vi sidst besøgte planeten, skal jeg rapportere om alt, hvad jeg ser og undrer mig over.

Som nu aviserne. De har tilsyneladende ikke ændret sig de sidste 200 år.

Det er morsomt at se, hvordan jordboerne stadig er helt vilde med papir.

De har jo for længst udviklet teknologi, der på enhver måde er aviserne overlegne, men holder altså stædig fast i et medie, der er så utrolig bøvlet og dyrt som papir.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.