Bjarne Ulrich Hansen etablerede C&B Systemer i 1978 og har siddet i selskabets bestyrelse siden 1985.

Et kvart århundrede i samme it-bestyrelse

Flere bestyrelsesmedlemmer har siddet op mod et kvart århundrede på samme bestyrelsespost. Hver ottende it-bestyrelsesmedlem har siddet i 10 år eller længere på sin post.

24 år. Så længe har Bjarne Ulrich Hansen siddet i bestyrelsen for C&B Systemer. Virksomheden laver softwaresystemer til ejendomsmæglerbranchen og har haft en omsætning i omegnen af 30 millioner kroner hvert år de seneste fem års tid.

"Jeg startede virksomheden i 1978. Og næsten lige siden har jeg siddet i bestyrelsen," siger han.

Bjarne Ulrich Hansen forklarer, at han for nogle år siden som led i forberedelsen af et generationsskifte ansatte en administrerende direktør. Samtidig købte hans børn sig ind i selskabet og kom med i bestyrelsen. Han har ikke gjort sig de store overvejelser om, hvilke kompetencer der skal være repræsenteret i bestyrelsen.

"Der må jeg nok indrømme, at vi ikke er det bedste eksempel," siger Bjarne Ulrich Hansen.

Næste navn på listen over de længst siddende bestyrelsesfolk er mere kendt. Det er Lars Thrane fra Thrane og Thrane, der fremstiller udstyr til satellitkommunikation. Han har siddet på posten siden 1986 og var ligeledes medstifter af selskabet.

Hver ottende sidder i et årti
I alt har 17 personer ud af de i alt 1.367 bestyrelsesmedlemmer siddet på deres nuværende bestyrelsespost i mere end 20 år.

Dertil kommer 164 medlemmer, der har siddet på samme post i mere end 10 år. Det svarer til, at et ud af otte bestyrelsesmedlemmer har siddet på samme bestyrelsespost i mere end 10 år.

Undersøgelsen er foretaget af Computerworld på baggrund af regnskabsdata fra Top 100-analysen og et udtræk af data om bestyrelsesmedlemmer fra erhvervsdatabasen biq.dk.

Læs også:
Har du den perfekte it-bestyrelse?

De sidder tungest på dansk it's bestyrelser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.