Handy smartphone fra HTC

Hvis du leder efter en effektiv og funktionel smartphone, er HTC 4350 et rigtigt godt valg. Den har mange smarte features, nyttige funktioner og ikke mindst det geniale auto-slide – hvorved et funktionelt tastatur åbenbarer sig. Men som med mange andre smartphones halter det med batterilevetiden.

Handy smartphone fra HTC

I løbet af det seneste stykke tid har HTC budt på en lang række smartphones og business smartphones i forskellige design baseret på Windows Mobile 5.0.

Det gælder også HTC 4350, der foruden det indbyggede to megapixel kamera, videooptager, Bluetooth, WiFi, voice-recorder og touchscreen også er udstyret med det yderst funktionelle auto-slide QWERTY-tastatur.

Og der er bestemt ingen grund til at skjule, det alt i alt har været en ganske positiv oplevelse at stifte bekendtskab med den veludstyrede mobiltelefon og lommecomputer fra HTC.

God i lommen

En af de positive oplevelser er så afgjort både den handy størrelse og lave vægt, som betyder, at HTC 4350 ikke fylder alverden i jakkens inderlomme. Og i modsætning til mange andre smartphones kan den også let være i bukselommen hos de fleste mennesker i normal voksen størrelse, hvilket har været et problem med de ældre QTEK-modeller.

Helt fra mobiltelefonens barndom har det været meget populært at placere forskellige nyttige funktions- og genvejsknapper rundt omkring på telefonerne. En tendens, som er fulgt med til de fleste smartphones og PDA´er.

På nogle af de ældre modeller - for eksempel QTEK 2020i - var det desværre også et stort irritationsmoment med alt for lettilgængelige taster og knapper, der bulede ud rundt omkring på enhederne. Derved blev alverdens applikationer konstant aktiveret både ved almindelig brug – men især også i lommen.

Det problem er blandt andet løst ved indfatning af genvejsknapperne i designet på HTC 4350, så de ikke buler ud. Samtidig skal knapperne også aktiveres med et væsentligt mere fast tryk, hvilket fungerer rigtig godt.

Effektiv kommunikator

HTC 4350 er udstyret med rigtig god lyd i både mikrofon og højttaler. Der er overhovedet ingen interferens og generende støj i baggrunden, når der føres telefonsamtaler. Og med Bluetooth headset foregår både tilknytning og daglig brug også helt smertefrit.

Telefonopkald kan enten foretages ved at benytte genvejsfunktionen for kontaktpersoner, ved at bruge tasterne på den trykfølsomme skærm eller ved at benytte tasterne på auto-slide tastaturet.

Ved aktivering af tastaturet med auto-slide – der hurtigt håndteres med højre hånd – vender skærmbilledet automatisk fra lodret til vandret position, når overdelen med skærm skydes til venstre. Og selvfølgelig omvendt, når overdelen skydes tilbage.

Desuden er der ingen ”slinger” og tendens til løse fjedre, når telefonen med et ”smæk” deles på midten og bliver til en lille og effektiv miniwidescreencomputer, og hele mekanikken virker ganske robust.

Alt fungerer

HTC 4350 er spækket med en masse brugbare funktioner, som er yderst nyttige til en aktiv hverdag for enhver, som kombinerer telefon, trådløst netværk og minicomputer - og gerne vil have det i lommen.

Desværre er det endnu ikke lykkedes Skype at lave en version til Windows Mobile, hvor man kan tale over det trådløse netværket i en brugbar kvalitet. Der kommer tydeligvis hul igennem til modparten, men al samtale er reelt set umulig.

Dog fungerer de almindelige chatfunktioner upåklageligt, og der er vel ikke andet at sige end: ”Kom nu drenge, det kan I nemt lave, hvis I vil!”

Der er ingen grund til at dvæle ved kamera og videofunktionen, der tager hæderlige billeder, og fungerer, som det skal. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at benytte en lang række andre funktioner som for eksempel Mediaplayer, Excel, Word, Adobe Reader, push-mail samt Explorer. Det fungerer alt sammen helt perfekt, men mon det nogensinde bliver rigtig interessant at surfe på nettet med 240 gange 320 pixels?

Sammenlignet med en lang række af den senere tids smartphones er der ingen tvivl om, at HTC 4350 har været et fornøjeligt bekendtskab.

Den er handy, spækket med masser af spændende features, funktioner og applikationer og har også en fornuftig batterikapacitet, hvis det trådløse forbrug modereres i løbet af dagen. HTC 4350 får et stort femtal - ud af seks mulige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere