Samsung YP S2: Lækker lyd fra strandstenen

Samsung beviser med YP S2, at små, billige MP3-afspillere hverken behøver være grimme eller lyde dårligt. Vi har lyttet løs på den lille musikafspiller.

Samsung YP S2: Lækker lyd fra strandstenen

Det er fristende lige at vende Samsung YP S2 lidt mellem fingrene, finde den helt rigtige vinkel i forhold til vandspejlet, og så knalde den ud over de små bølger i en perfekt kurve. Nyde de mange smut afspilleren kan slå, inden den går til bunds i dybet.

På den anden side er det måske lidt fjollet, sådan at smide små 300 kroner i havet. Men det er ikke uden grund, at Samsung selv refererer til MP3-afspilleren YP S2 som en strandsten, for den både ligner og føles som en sådan.

YP S2 har den her kastanje-kvalitet, hvor den ganske enkel er rar at have mellem fingrene - og så er det samtidig en fremragende lille MP3-afspiller.

Med en kapacitet på to gigabyte og intet display er det imidlertid en afspiller, der egner sig bedst til løbeturen. Derfor er de medfølgende hovedtelefoner indrettet med halssnor, så afspilleren kan hænge om halsen.

God lyd i stenen

Hvis man er over 30 gør man imidlertid sig selv en stor tjeneste ved at investere i et bedre sæt hovedtelefoner. For det første fordi det er lidt pinligt at have en MP3-afspiller hængende på ølmaven, for det andet fordi lyden bliver så meget bedre af det. Afspilleren er indrettet med tre lydindstillinger; normal, studio og koncertsal - går man efter studio-lyden, så er resultatet rigtig pænt. Specielt afspillerens størrelse og pris taget i betragtning.

På trods af det manglende display har man på afspilleren blandt andet mulighed for at lave playlister på farten, men da feedback sker via små bib og farven på LED-lyset på afspillerens front, så kræver det noget tilvænning at benytte YP S2 til mere end de basale afspilningsfunktioner.

Samsung medfølgende software Media Studio er enkelt, ligetil at bruge og fuldstændigt overflødigt. Afspilleren lader sig fint håndtere via Windows Mediaplayer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere