Artikel top billede

Fem gratis alternativer til dyre kontorprogrammer

Arbejd smart og effektivt med disse fem gratis programmer og tjenester.

I det nuværende økonomiske klima er det afgørende at få arbejdet fra hånden på en smartere måde.

Disse fem gratisprogrammer og -tjenester vil hjælpe dig til at holde styr på dine projekter og telefonopkald, oprette multimediepræsentationer, du kan dele med andre, skabe PDF'er uden installation af software samt nemt og præcist holde styr på dine opgavelister.

OpenOffice.org: I stedet for at betale mindst tusind kroner for Microsoft Office så download gratis denne fortrinlige og nyligt opdaterede kontorpakke.

Flowgram: Opret webbaserede multimediepræsentationer med denne service og del dem med kunder og potentielle klienter eller familie og venner.

Gubb: Med denne service kan du holde styr på dine opgavelister, projekter, telefonopkald med mere. Den kan også bruges til privatlivet.

PrimoOnline: Denne service hjælper dig til at oprette PDF'er uden installation af software. Den er kompatibel med over 300 forskellige dokumenttyper og fungerer også til websider.

Remember the Milk: Denne service kræver, at man først registrerer sig, men derefter kan man også gratis blive husket på alle sine gøremål ... også at købe mælk. Den findes til mange forskellige platforme, heriblandt BlackBerry, iPhone, Android og Windows Mobile samt integration med mange forskellige webtjenester.

Læs også:
Sådan gør du det gratis OpenOffice endnu bedre

En ny gratis kontorpakke er klar til download

Nu kan du redigere Google Docs på din smartphone

29 apps, som sætter turbo på arbejdet

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere