Artikel top billede

Microsofts Surface Book 2 kan nu købes i Danmark - men prisen er høj

Microsofts egen hybrid-computer med et dedikeret grafikkort kan nu købes i Danmark, men særligt den store 15 tommer-model får også en høj pris.

Microsofts Surface Book 2 blev lanceret i USA i efteråret, og byder på bedre indmad og et minimalt revideret udseende i forhold til den første version.

Derudover var nyheden dengang, at der udkom en 15 tommer-model af den særlige hybrid-computer, der kan dele sig i to, og hvor der i bunden kan sidde et ekstra dedikeret grafikkort.

Nu kommer de to Surface Book 2-varianter så også til Danmark, og selvom de lyder både interessante og imponerende, så kan prisen være skræmme de fleste væk.

Den almindelige Surface Book 2 kan købes fra i dag med en startpris på 13.299 kroner og er udstyret med Intels nyeste ottendegeneration Core i-processorer og kan købes i en variant med et Nvidia Geforce GTX 1050-grafikkort.

Det hæver selvfølgelig prisen, hvis du vælger varianten med Nvidia-grafikkortet.

Dertil kommer en samlet batterilevetid på op imod 17 timer, hvis man skal tro Microsofts påstand.

15 tommer-versionen af Surface Book 2 har et større batteri, en større skærm og ikke mindst et kraftigere grafikkort i form af et Nvidia Geforce GTX 1060-kort.

Læs også: Tynde, vilde og med vild batterilevetid: Her er nyt fra Acer, HP, Lenovo, Asus og HP fra årets store CES-messe

Dog er prisen for en 15 tommer-model også høj. Den starter på 21.699 kroner, men så får du også en Intel Core i7 (8.gen) processor, 16 GB RAM og 256 GB lagerplads. Giver du 7.800 kroner mere får du en 1 TB SSD i stedet.

En tilsvarende Dell XPS 15 (9560) med en lidt ældre 7.gen Intel-processor koster i dag 16.090 kroner med et GTX 1060-grafikkort indbygget og 512 GB lagerplads. Den kan dog ikke omdannes til en tablet. 

Den nye 15 tommer-model kan forudbestilles i dag med levering i april.

Læs også: Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2




IT-JOB

Danske Commodities A/S

IT systems developer

DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Funktionel udvikler med teknisk flair til Oracle EPM

Continia Software A/S

Business Central Support Engineers

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Business Analyst – Consulting - Insurance
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere