Artikel top billede

Advents-quiz finale: Vind et lækkert HiFi-headset fra Blue

Vi runder vores advents-quiz af med at udlodde en et lækkert Blue Lola-headset. Deltag i den fjerde og sidste runde af quizzen her.

Søndag er det juleaften. Der er længe, længe til. 

Computerworld er dog allerede i gavehumør nu, og derfor er vi klar med vores fjerde og sidste adventsquiz, hvor du har mulighed for at vinde et fedt headset fra Blue.  

Konkurrencen løber hen over weekenden og slutter 25. december. 

Vi trækker lod blandt de korrekte besvarelser i quizzen, og vinderen får direkte besked. Har vinderen ikke svaret tilbage inden for en uge, går præmien videre til en anden. 

Præmien består denne gang af et Blue Lola-headset, et sæt høretelefoner i HiFi-kvalitet til en værdi af 2.049 kroner. 

Her fra Computerworld er der kun at sige glædelig jul og godt nytår, og husk at deltage i konkurrencen. 

Konkurrencebetingelser: Alle kan deltage, men kun én gang. Ved flere svar forbeholder Computerworld sig ret til at udelukke deltagere. Vinderne får direkte besked, der kommer derfor ikke yderligere beskeder på Computerworld.dk.

Deltag i konkurrencen her

Blue Lola

Blue er et amerikansk HiFi-selskab, der siden 1995 har solgt mikrofoner til studie- og professionel brug.

Mange de bedste kunstnere i verden såsom Bob Dylan eller Imagine Dragons benytter sig af Blues mikrofoner til at indspille sange, som vi andre lytter til igen og igen.

Den erfaring bruger Blue nu til at give brugere den ultimative lytteoplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Takket være Blues specialfremstillede 50mm drivere tager Lola lydkvaliteten til et nyt niveau.

Driverne sørger for en ekstrem nøjagtig lydgengivelse, og store kabinetter bag driverne maksimerer luftvolumen omkring driverne.

Det giver et fuldendt og harmonisk lydbillede, hvor de lave frekvenser er stramme og kraftige, mellemtonerne velartikulerede og de høje frekvenser tilpas vidtrækkende.

Uanset om du lytter til musik i MP3-format, FLAC-format, vinyl eller streamer direkte fra Spotify, lover Blue, at brugere med Lola vil få ørerne op for detaljer i musikken, de aldrig har bemærket før.

Med Lola-headsettet medfølger to lydkabler på henholdsvis tre og 1,2 meter, hvoraf den ene har indbygget mikrofon til at fungere med din smartphone. 

Deltag i konkurrencen her

Læs også: Ny trend: Selv de billigere smartphones har nu skærme, der dækker hele fronten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere