Artikel top billede

Motorola Xoom med Android 3.0 bliver dyr

Det er nu endeligt bekræftet, at verdens første tablet-computer med Android 3.0 lander i USA den 24. februar. Men den bliver en dyr fornøjelse.

Motorola Xoom med Android 3.0 bliver dyr

800 dollar eller cirka 4.500 kroner.

Så meget skal amerikanerne smide på disken for at få lov til at komme hjem med et eksemplar af Motorolas kommende Xoom-tablet. Den første maskine med Android 3.0. Og bemærk at den pris er uden lokal salgsskat, der de fleste steder i USA er på omkring seks til ni procent.

Vi ved endnu ikke, om Motorola Xoom lanceres i Danmark, men vi kan altså regne med en pris på over 5.500 kroner inklusiv moms, såfremt den finder vej til vores breddegrader.

En lækket annonce fra den amerikanske elektronikkæde Best Buy bekræfter også, at Xoom til at starte med kun kommer i en version med kombineret 3G og Wi-Fi, og at du som minimum skal købes én måneds 3G-forbrug for overhovedet at få maskinen aktiveret - også selv om du kun vil benytte 3G.

Reklame med slet skjult kritik af Apple

Motorola Xoom har en 10,1-tommer skærm, 1 gigahertz dualcore processor og kamera på både front og bag. Batterilevetiden er opgivet til omkring 10 timer på en fuld opladning. Du kan læse mere om maskinen på Motorolas dedikerede webside her.

Motorola brugte desuden Super Bowl forleden til at markedsføre Xoom. Det blev gjort med en tv-reklame, hvor Motorola langede ud efter Apple og blandt andet refererede Apples egen famøse Super Bowl-reklame fra 1984.

Se Motorolas video her på YouTube:

Læs førstehåndsindtryk af Motorola Xoom fra vores amerikanske kollegaer her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere