Populær dansk motionstjeneste ramte muren

Endomondo.com har været nede over et døgn. (opdateret)

Den danske motionstjeneste Endomondo.com har for tiden så mange besøgende, at den ikke kan håndtere dem på hjemmesiden.

I over et døgn har siden været nede.

Det er frustrerende for mange brugere. De kan stadig måle deres præstationer med applikationer til blandt andet Android og iPhone, men de kan ikke uploade tiderne til internetprofilen.

"Jeg tror, at jeg har slået alle mine rekorder," skrev en bruger således frustreret i går, mandag, på tjenestens Facebook-side; altså tilsyneladende uden, at han kunne få svar - eller prale over for sine venner.

Når man besøger hjemmesiden, får man enten en simpel fejlside, der melder om HTTP 404, hvor serveren ikke kan finde det søgte, eller en splash-side som Endomondo har lagt på som midlertidig skal hen over den almindelige side.

"For mange Endos!", står der blandt andet undskyldende på splash-siden. 

Ingen finansiering
Det er usædvanligt, at en tjeneste er nede så længe på grund af for mange besøgende. Det kan skyldes, at Endomondo måske er gået sukkerkold. Indtil videre har tjenesten, der blev stiftet i 2007, et nettoresultat på minus 2,18 millioner kroner ifølge de seneste offentliggjorte tal fra 2009. Folkene bag har så vidt vides endnu ikke lavet en klar model for, hvordan de skal tjene penge på den gratis tjeneste, så det kan godt tænkes, at der ikke er mange penge til at sørge for førsteklasses kapacitetsudstyr.

Også Endomondos telefoner er tilsyneladende nede, eller også har folkene bag blot for travlt. ComON har i hvert fald ikke tirsdag eftermiddag og aften kunnet få fat på dem for at få en kommentar.

Endomondo har fået en del gode anmeldelser. I sidste uge blev tjenesten nummer to i verden i en brugerafstemning på en Lifehacker.com.

Opdateret tirsdag klokken 23.00: Det lykkedes senere tirsdag aften ComON at få en kommentar fra Endomondo. Den kan læses her.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.