Artikel top billede

Populær dansk motionstjeneste ramte muren

Endomondo.com har været nede over et døgn. (opdateret)

Den danske motionstjeneste Endomondo.com har for tiden så mange besøgende, at den ikke kan håndtere dem på hjemmesiden.

I over et døgn har siden været nede.

Det er frustrerende for mange brugere. De kan stadig måle deres præstationer med applikationer til blandt andet Android og iPhone, men de kan ikke uploade tiderne til internetprofilen.

"Jeg tror, at jeg har slået alle mine rekorder," skrev en bruger således frustreret i går, mandag, på tjenestens Facebook-side; altså tilsyneladende uden, at han kunne få svar - eller prale over for sine venner.

Når man besøger hjemmesiden, får man enten en simpel fejlside, der melder om HTTP 404, hvor serveren ikke kan finde det søgte, eller en splash-side som Endomondo har lagt på som midlertidig skal hen over den almindelige side.

"For mange Endos!", står der blandt andet undskyldende på splash-siden. 

Ingen finansiering
Det er usædvanligt, at en tjeneste er nede så længe på grund af for mange besøgende. Det kan skyldes, at Endomondo måske er gået sukkerkold. Indtil videre har tjenesten, der blev stiftet i 2007, et nettoresultat på minus 2,18 millioner kroner ifølge de seneste offentliggjorte tal fra 2009. Folkene bag har så vidt vides endnu ikke lavet en klar model for, hvordan de skal tjene penge på den gratis tjeneste, så det kan godt tænkes, at der ikke er mange penge til at sørge for førsteklasses kapacitetsudstyr.

Også Endomondos telefoner er tilsyneladende nede, eller også har folkene bag blot for travlt. ComON har i hvert fald ikke tirsdag eftermiddag og aften kunnet få fat på dem for at få en kommentar.

Endomondo har fået en del gode anmeldelser. I sidste uge blev tjenesten nummer to i verden i en brugerafstemning på en Lifehacker.com.

Opdateret tirsdag klokken 23.00: Det lykkedes senere tirsdag aften ComON at få en kommentar fra Endomondo. Den kan læses her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere