Pengeindsprøjtning skal sende danske Trustpilot ud i Europa

Seedcapital sætter 5,5 millioner i Trustpilots internationale ekspansion.

Det århusianske anmeldelses-site Trustpilot vil forsøge at gøre deres bysbørn Just-Eat kunsten efter og lægge Europa - og verden - for sine fødder.

Til at starte med har Trustpilot fået venturekapitalfonden Seedcapital til at sætte et mindre millionbeløb i selskabet. Sammen med bidrag fra selskabets øvrige aktionærer kommer pengeindsprøjtningen op på 5,5 millioner kroner. Pengene skal bruges til at banke forretningen op i London, hvor Trustpilot i forvejen har en håndfuld sælgere siddende.

Forretningskonceptet i Trustpilot er at tilbyde en bred platform, hvor folk kan anmelde firmaer af en hver slags – og dermed gøre det attraktivt for firmaer at bruge sitet. Trustpilot lever nemlig af at sælge betalte abonnenter til firmaer, der inviteres til at kunne bruge sitet til at forbedre deres kundeservice på nettet.

Trustpilot har på nuværende tidspunkt over 500.000 brugere månedligt.

”Vi mener, Trustpilot er en af Danmarks mest interessante virksomheder indenfor e-commerce. De har et stærkt forbrugerrettet produkt og yder samtidigt en meget relevant service over for alle virksomheder med kommerciel aktivitet på nettet. De har potentialet til at blive det førende globale brand for online måling af kunde-tilfredshed. Vi ser frem til at hjælpe Trustpilot med deres internationale ekspansion,“ siger Niels Vejrup Carlsen, Investment Director hos SEED Capital.

Trustpilot ApS, der er grundlagt i 2007, satser ud over England på at blive store i Norge, Sverige og Holland – i første omgang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere