Udvalgte sine tyvekoster via Google Earth

En foretagsom tyv brugte Google Earth til at finde de mest oplagte af hans foretrukne tyvekoster - tagbelægninger.

Google Earth er tidligere blevet brugt af terrorister og smålumre kvinde-belurere, så derfor kommer det ikke som en overraskelse, at Googles øje i det høje jævnligt anvendes af kriminelle.

For eksempel en brite der har fået hjælpe fra Google til at udse sig de hustage, hvor tagbelægningen bestod af bly-plader.

Bly blev især benyttet på mange gamle bygninger. Men selv om det især er på toppen af skoler, museer og kirker, at man finder blypladerne, så mente tyven, at han kunne spare lidt kræfter ved at lave en ordentlig rekognoscering via Google Earth.

Foran computeren kunne han i ro og mag sidde og udpege de tage, hvor der med stor sandsynlighed befandt sig blyplader. Han kunne ikke se tagene tydeligt på grund af opløsningen hos Google, men en kammerat har forklaret, at blytagene var mørkere end resten.
Når han vendte tilbage til orden, kunne han sælge den holdbare topbeklædning for ganske mange penge værd. I alt tjente han over en million kroner ved at sælge "skrottet" videre.

Den driftige klatretyv har erklæret sig skyldig. Han er blevet idømt betinget fængsel og samfundstjeneste.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
KMD lander mangeårig kæmpe-aftale til mere end kvart milliard kroner
KMD har netop genvundet udbuddet om Skattekontoen. Den nye aftale strækker sig over ni år og har en værdi på 234 millioner kroner. Få indblik i udbuddet her.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.