Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Danskerne vil købe billig elektronik online

En undersøgelse af online-salgsvirksomheden TradeDoubler konkluderer, at danskerne jagter tilbud på elektronik på nettet.

Danskernes tilbudsjagt har spredt sig til elektronik på nettet, fordi der er er penge at spare. Det er konklusionen i en undersøgelse fra TradeDoubler.

3.224 personer har deltaget ved at besvare spørgsmål om deres købevaner. Mest søgt er rejser på nettet, som har en tilslutning på 50,1 procent, mens underholdning som bøger, musik, film og spil følger efter med 42,1 procent. Derefter kommer elektronisk på 38 procent.

På den baggrund vurderer Anders Fritz Carlsen, nordisk direktør i TradeDoubler, at de traditionelle elektronikbutikker risikerer at tabe kampen om kunderne, hvis de ikke er synlige på nettet.

»Danskerne er i høj grad også tilbudsryttere på nettet, især når der handles elektronik. 70,9 procent køber elektronik på grund af, at det er billigere, mens 62,6 procent køber, da det er nemt at sammenligne pris og finde tilbud. Disse tal er væsentlig højere end for andre produktgrupper,« siger Anders Fritz Carlsen fra TradeDoubler i en pressemeddelelse.

Af andre årsager til at købe elektronik på nettet, nævner 50,6 procent, at der kan handles døgnet rundt, mens 45,9 procent lægger vægt på, at det sparer tid.

Computere, telefoner og kameraer er elektroniske topscorere i undersøgelsen, mens musikanlæg, mp3-afspillere, video, dvd og hårde hvidevarer også er godt med.

Undersøgelsen er foretaget udelukkende online blandt besøgende på krak.dk, der blev spurgt, om de ville svare på nogle spørgsmål. Ifølge InterResearch A/S, der har foretaget undersøgelsen, skulle den dog være repræsentativ dels på baggrund af antallet af deltagere og dels fordi, der er taget højde for køn, alder og geografi blandt de svarende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere