Unge brugere vender Twitter ryggen

Tidens mest hypede kommunikationsredskab Twitter er primært en succes blandt folk over 35, viser undersøgelse.

Normalt er det de yngste aldersgrupper, der er med til at drive nye fænomener og teknikker frem til bred anderkendelse. Men i tilfældet med Twitter forholder det sig lidt anderledes.

Der findes faktisk flest Twitter-bruger i aldersgruppen 35-49 år, viser tal fra Nielsen.

Før Facebook fik sit folkelige gennembrud, var det primært universitetsstuderende amerikanere, der brugte tjenesten, og efterfølgende har de oprindelige brugere højlydt brokket sig over, at forældre og bedsteforældre nu også er på siden.

Anderledes er situationen på Twitter. Her er det de ældre generationer, der først har taget den nye kommunikationsform til dig. 42 procent af brugerne i sidste måned var mellem 35 og 49 år. 20 procent var mellem 25 og 34 år.

Undersøgelsen viser også, at Twitter primært bliver brugt i forbindelse med arbejdssituationer. 62 procent fortæller i hvert fald, at de besøger Twitter i arbejdstiden. Om det kan tolkes som arbejdsrelateret er dog usikkert. De ultrakorte beskeder er også en oplagt overspringshandling.

Twitter tilbyder i bund og grund at sende ultrakorte beskeder. Men selv om det ikke lyder som en revolutionerende funktion, så er Twitters popularitet ikke til at tage fejl af.

For et år siden havde tjenesten 500.000 brugere. I dag er der cirka syv millioner brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere