Unge brugere vender Twitter ryggen

Tidens mest hypede kommunikationsredskab Twitter er primært en succes blandt folk over 35, viser undersøgelse.

Normalt er det de yngste aldersgrupper, der er med til at drive nye fænomener og teknikker frem til bred anderkendelse. Men i tilfældet med Twitter forholder det sig lidt anderledes.

Der findes faktisk flest Twitter-bruger i aldersgruppen 35-49 år, viser tal fra Nielsen.

Før Facebook fik sit folkelige gennembrud, var det primært universitetsstuderende amerikanere, der brugte tjenesten, og efterfølgende har de oprindelige brugere højlydt brokket sig over, at forældre og bedsteforældre nu også er på siden.

Anderledes er situationen på Twitter. Her er det de ældre generationer, der først har taget den nye kommunikationsform til dig. 42 procent af brugerne i sidste måned var mellem 35 og 49 år. 20 procent var mellem 25 og 34 år.

Undersøgelsen viser også, at Twitter primært bliver brugt i forbindelse med arbejdssituationer. 62 procent fortæller i hvert fald, at de besøger Twitter i arbejdstiden. Om det kan tolkes som arbejdsrelateret er dog usikkert. De ultrakorte beskeder er også en oplagt overspringshandling.

Twitter tilbyder i bund og grund at sende ultrakorte beskeder. Men selv om det ikke lyder som en revolutionerende funktion, så er Twitters popularitet ikke til at tage fejl af.

For et år siden havde tjenesten 500.000 brugere. I dag er der cirka syv millioner brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.