Google vil hellere hjælpe dig med at kidnappe børn end finde torrent-filer

Autocomplete bortcensurerer pirat-ord, men hjælper dig gerne til at bygge bomber.

Skriver man ”how to kid” i en engelsk Google-browser, er selskabets elsksværdige autocomplete klar med en række forslag til, hvad der kunne være en god søge-term.

”How to kidnap a child,” foreslår Google.

Skriver man ”How to kid” på en dansk Google-side, mener Google, at det eneste relevante, der er værd at foreslå, er ”How to kidnap the president's daughter”.

Google har ellers taget autocomplete i brug som censur-redskab. Som vi fortalte i går, vil autocomplete ikke længere foreslår torrent-filer og andre søgetermer, som oftest anvendes af pirater.

Men søgninger efter torrent-filer blegner lidt, når man ser hvilke kriminelle og skadelige handlinger, Google gerne vil fremme gennem brugen af autocomplete.

Sitet Techi har samlet denne øjenåbnende liste over søge-termer, som autocomplete stadig foreslår efter, at pirat-censuren er blevet indført.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere