Tradeshift skaffer ekstra kapital til it-eventyr

Danske iværksættere skaffer ekstra millioner til deres e-fakturaer.

Når virksomheder for fremtiden udveksler faturaer og holder styr på betalingerne, så foregår det digitalt. Og gerne på danske Tradeshifts platform. Den vision tror investeringsfonden Notion Capital så meget på, at den nu investerer 36,7 millioner kroner i det dansk-stiftede firma.

Tidligere har Tradeshift, der holder til i København og London, angiveligt skaffet penge fra tidligere MySQL-direktør Mårten Mickos, Last.fm-investoren Stefan Glaenzer og Paypal. Ifølge TechChrunch Europe blev det blot to år gamle firma i investeringerne vurderet til at være mellem 420 og 523 millioner kroner værd.

Tradeshift er stiftet af danske Gert Sylvest, Mikkel Hippe Brun og Christian Lanng, men moderselskabet er britisk. Som ComON tidligere har omtalt, er området for e-fakturering et voksende felt, hvor der også er stridspunkter om fremtidens digitale fakturaformater. Tradeshifts vision er at blive for fakturering, hvad Skype blev for telefoni. Firmaet hævder at have 50.000 registrerede firmaer i 180 forskellige lande.

Læs mere hos TechChrunch Europe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?