Britisk mobilfirma går i land i Danmark

Mere hidsig konkurrence på taletidskort.

Lycamobile er navnet på et britisk baseret selskab, der tilbyder billige samtaler til udlandet på taletidskort. Selskabet træder nu ind på det danske marked gennem en MVNO–aftale (Mobile Virtual Network Operator) med TDC, som skal levere net og tilhørende ydelser.

Lycamobile er ifølge TDC Europas største pre-pay MVNO med over seks millioner kunder. Selskabet er del af det paneuropæsike telefirma Lycatel, der i forvejen er tableret i otte EU-lande.

Lycamobile har særligt fokuseret sin forretning på etniske kundegrupper og er allerede begyndt at markedsførte sin Pay As You Go-tjeneste i Danmark, som blandt andet giver adgang til billige internationale samtaler både til mobiltelefoner og fastnettelefoner.

Lycatel blev i marts gjort til genstand for en undersøgelse af den britiske telemyndighed Ofcom, der kigger på, om selskabet overholder forbrugerlovgivningen i sin markedsføring.

”Vi er glade for at have indgået aftalen og glæder os til at støtte Lycamobile i at levere service til det etniske marked. Hermed får TDC jo en stærkere kobling til det etniske segment, som Lycamobile er kendt for at nå godt ud til,” siger vicedirektør Ole Hvelplund, chef for TDC Wholesale.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere