Her er landets bedste e-handlende

Priser til E-tilbudsavis, Just-Eat og E-conomic.

Ved offentliggørelsen af E-handelsprisen 2011 i går kunne både nye og tidligere vindere af prisen gå på scenen. Se hele listen i boksen til højre.

Blandt gengangerne var Just-Eat, der i år fik prisen i kategorien "cross-border" for deres forvandling fra opstartsvirksomhed til veletableret firma i 20 lande.

Stifterne af Just-Eat, Jesper Buch og Carsten Mikkelsen, er siden etableringen flyttet videre og står nu bag onlinetøjportalen Miinto. Den fik hæder som den bedste webbutik med en omsætning under 25 millioner kroner. Miintos hovedformål er at danne bro mellem etablerede tøjbutikker og onlinesalg ved at samle eksisterende tøjbutikker på nettet.

I kategorien for de større netbutikker vandt Billetlugen.

Den såkaldte Cross-Channel pris gik til Flügger for at udnytte nettet som både en salgskanal og til at servicere de kunder, som kommer i butikkerne. Samme firma fik også prisen for den bedste kundeservice.


Ærespris

Aftenen bød også på hæder til enkeltpersoner. Blandt andet til Christian Lanng fra Tradeshift, der var med i finalen til ComON Tech Guld sidste år.

I går fik han specialprisen Den Digitale TænkNyt pris, der er sponseret af Nykredit.

Christian Lanng har arbejdet for at skabe løsninger til elektronisk betaling på tværs af grænser. Både med NemHandel i sin tid som kontorchef i IT- og Telestyrelsen og nu som iværksætter i Tradeshift. Læs mere om arbejdet i denne ComON-artikel.
 

Lovende nybegyndere

Det nystartede firma E-tilbudsavis med to ansatte fik prisen for deres mobile tilbudsavis, der kan bruges på smartphones og tablets. I begrundelsen stod der:

"I når ud til nye målgrupper, som ikke nødvendigvis synes, det er smart at læse tilbudsaviser, og I skaber en miljøvenlig løsning med digital markedsføring, hvilket skal ses i lyset af, at danskerne er det folk, der får mest papir ind gennem brevsprækkerne."

Et lidt mere veletableret firma E-conomic vandt prisen for bedste online løsning til erhvervsmarkedet for deres onlinebaserede regnskabssystem.

Årets brugerpris blev vundet af Unisport.

Åretshovedpræmie E-handelsprisen 2011 og prisen for årets opstartsvirksomhed blev vundet af dagligvarebutikken Nemlig.com, som ComON har beskrevet i en artikel tidligere i dag. Se samtlige vindere i boksen øverst til højre eller på FDIH.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere