ComOFF: Top 12 over interaktive overspringshandlinger

Keder du dig på arbejdet, mens alle andre er på ferie? Eller er du på ferie og længes tilbage til arbejdet? Så er der hjælp at hente her. Virtuelle snefnug, personlig radio eller fraktaler og kaleidoskoper - ComOFFs Top 12 har det hele.

Her i sommervarmen, med kontortemperaturer, der nærmer sig de tredive grader, kan det være svært at finde overskuddet til at arbejde målbevidst, rationelt og konstruktivt, når ånden for længst har forladt de lumre lokaler og lagt sig i en gryde på Amager Strandpark. Samtidig lægger varmen ofte også en dæmper på kreativiteten, så selv overspringshandlinger har svære kår.

Men panik ej: ComOFF iler til hjælp... Her er tolv mere eller mindre gode interaktive forslag til, hvordan du kan slå tiden foran computeren ihjel, uden at få (mere) sved på panden.


Alien Empire kan du opfriske din barnelærdom om antenner, tentakler, æglægning og exoderme skeletter. Velkommen til insekternes verden. På den fede måde!


Skulle man være stået op med lettere storhedsvanvid i anledning af weekenden, kunne det være en idé at klikke sig ind på Universcale, hvor man - om vi så må sige - har mulighed for at få sat alting i det rette perspektiv. Genialt!


Hedeslag? Kogende fødder i Ecco-skoene? Drømmer om snemænd og gammeldaws vaffelis? Så klik ind på Snowflakes og klip dit helt eget snefnug. Husk, alle fnug er unikke. Også dit...


Apropos 'unik', så har vi vel alle sammen på et tidspunkt drømt om at være en LEGO figur. Ikke? På Reasonably Clever kan du designe dit andet jeg og se, hvordan du, din chef, din kone eller ham den sure parkeringsvagt ville se ud I Legoland.


Endelig en radiostation, der indretter sig efter dine behov - og ikke omvendt. På Musicovery klikker du dig frem til musik, der passer lige præcis til dit øjeblikkelige humør, behov, smag og sindstilstand.


Hvis du som gennemsnitsdanskeren ser TV næsten to-en-halv time dagligt, kan du med fordel springe Neave TV over. Her kan du nemlig ikke gøre spor andet, end zappe vilkårligt mellem en million milliard kanaler. Men tjek det ud og bered dig på at undres...


Kaleidoskopet på Zefrank taler næsten for sig selv. Smukt, nærmest hypnotisk besnærende - og alle tiders tidsrøver. Tag dine børn med!


En interaktiv musikvideo? Ja, hvorfor ikke...
Neon Bible på Be Online er i hvert fald morderligt godt lavet. Doo-bee-doob!


"Ha! Det kunne jeg da også have malet", tænkte du måske, da du stod på Louvre og prøvede at finde hoved og hale i en Picasso. Men du gjorde det ikke... På Mr Picassohead har du imidlertid chancen for at lave den Picasso, du aldrig lavede.


Er man til fraktaler og og rundtossede former er Phong et besøg værd. Lidt a la kaleiodoskopet på Zefrank, blot større, vildere - og langt, langt mere effektivt tidstyveri.


Find selv ud af, hvad Red Interactive Agency egentligt er. Redaktionen opfatter det som et online marketingsbureau. Syret er det i alt fald. Fantastisk grafik!


The FWA (Favorite Website Awards) er måske ikke direkte en interaktiv side, men vi synes alligevel den skulle med. WFA har siden 2008 præmieret og listet næsten to-et-halvt tusinde websider - og der er screendumps og direkte links via dobbeltklik til dem alle... Men pas på: du kommer aldrig ud igen!

God fornøjelse!




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere