Danoffice vinder FN-ordre til 260 millioner kroner

It-forhandler i Svendborg får for anden gang på halvandet år en trecifret millionordre fra FN og satser nu på at fordoble virksomhedens omsætning til en milliard kroner inden 2012.

En ny ordre på FN’s samlede forbrug af printtoner er landet hos it-forhandleren Danoffice i Svendborg. Ordren kommer kun halvandet år efter, at FN gav Danoffice en ordre på 300 millioner kroner, og nu har Danoffice en plan om at sælge endnu mere it til FN og andre statslige og ikke-statslige hjælpeorganisationer.

»Vi har rigtigt travlt, da vores målsætning for 2015 er en årlig omsætning på en milliard kroner, en sund bundlinje samt at være Fyns bedste arbejdsplads,« siger Per Svehag, der er administrerende direktør i Danoffice.

Forhandleren har specialiseret sig i at sælge it til verdensorganisationen og hævder, at den sidder på en fjerdedel af markedet for køreklare it-løsninger til verdens hjælpeorganisationer som FN og Verdensbanken og andre købere.

Ifølge Per Svehag bliver kundeprojekterne stadigt mere komplicerede og kræver lokal tilstedeværelse ude i verden, og derfor søger Danoffice flere medarbejdere til både hovedkontoret i Svendborg samt 17 nye ansatte til to kontorer i henholdsvis Uganda og Schweiz.

»Med kontoret i Uganda og Schweiz kommer vi tættere på vores kunder i regionerne og vil være i stand til at tilbyde teknisk assistance inden for en time,« siger Per Svehag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere