Hitachi vælger dansk Arrow ECS som distributør

Danske Arrow ECS skal gå forrest som det første europæiske land i Hitachis nye forhandlersatsning.

Storageproducenten Hitachi Data Systems vil lade Arrow ECS i Århus overtage al distribution til Hitachis danske forhandlere. Det sker som led i en ny kanalstrategi, der har europæisk sigte.Her skal Danmark være det første europæiske land, hvor Arrow ECS distributerer HDS-produkter.

Hidtil har HDS især lagt vægten på det største kunder, men efter at have registreret en firedobling af markedsandelen til 12 procent på midtmarkedet, har producenten set et behov for at have forhandlernes hjælp til at sælge.

»Vi ønsker at blive styrket på service og implementering til mellemstore kunder, og Arrow ECS fylder godt på det danske valuemarked. Arrow ECS er den helt oplagte distributør af Hitachi Data Systems’ produkter. De har størrelsen, ekspertisen og erfaringen med udrulningen af store og forretningskritiske storageløsninger,« siger Michael Brødegaard, der er markedsdirektør i HDS.

Han har oplevet, at HDS på europæisk plan i de seneste tre år har fået en hel anden positiv accept af den indirekte salgsmodel, og herhjemme har Michael Brødegaard oplevet værdien af at bruge et forhandlernet.

»De seneste to år har vi set, at den væsentligste vækst er kommet fra partnerne,« siger Michael Brødegaard.

Hitachi Data Systems har hidtil solgt direkte til »under 10 slutkunder« i Danmark, og Michael Brødegaard understrger, at han ikke vil have flere direkte kunder ind under Hitachis vinger.

»Al vækst skal komme fra partnerne«, fastslår Michael Brødegaard.

Arrow-aftalen træder i kraft 1. juli og omfatter samlede storagesystemer fra Hitachi Data Systems med vægt på modulær storage. Hitachi leverer også harddiske og andre storagekomponenter som enkeltdele, og de bliver både nu og fremover distribueret af distributøren Tech Data som led i en europæisk aftale, og Michael Brødegaard understreger, at de to produktområder fungerer uafhængigt af hinanden.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.