Hitachi vælger dansk Arrow ECS som distributør

Danske Arrow ECS skal gå forrest som det første europæiske land i Hitachis nye forhandlersatsning.

Storageproducenten Hitachi Data Systems vil lade Arrow ECS i Århus overtage al distribution til Hitachis danske forhandlere. Det sker som led i en ny kanalstrategi, der har europæisk sigte.Her skal Danmark være det første europæiske land, hvor Arrow ECS distributerer HDS-produkter.

Hidtil har HDS især lagt vægten på det største kunder, men efter at have registreret en firedobling af markedsandelen til 12 procent på midtmarkedet, har producenten set et behov for at have forhandlernes hjælp til at sælge.

»Vi ønsker at blive styrket på service og implementering til mellemstore kunder, og Arrow ECS fylder godt på det danske valuemarked. Arrow ECS er den helt oplagte distributør af Hitachi Data Systems’ produkter. De har størrelsen, ekspertisen og erfaringen med udrulningen af store og forretningskritiske storageløsninger,« siger Michael Brødegaard, der er markedsdirektør i HDS.

Han har oplevet, at HDS på europæisk plan i de seneste tre år har fået en hel anden positiv accept af den indirekte salgsmodel, og herhjemme har Michael Brødegaard oplevet værdien af at bruge et forhandlernet.

»De seneste to år har vi set, at den væsentligste vækst er kommet fra partnerne,« siger Michael Brødegaard.

Hitachi Data Systems har hidtil solgt direkte til »under 10 slutkunder« i Danmark, og Michael Brødegaard understrger, at han ikke vil have flere direkte kunder ind under Hitachis vinger.

»Al vækst skal komme fra partnerne«, fastslår Michael Brødegaard.

Arrow-aftalen træder i kraft 1. juli og omfatter samlede storagesystemer fra Hitachi Data Systems med vægt på modulær storage. Hitachi leverer også harddiske og andre storagekomponenter som enkeltdele, og de bliver både nu og fremover distribueret af distributøren Tech Data som led i en europæisk aftale, og Michael Brødegaard understreger, at de to produktområder fungerer uafhængigt af hinanden.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere