Artikel top billede

SAP headhunter kanaldirektør hos Columbus

Den tyske softwareproducent vil vokse på midmarket og ansætter kanalveteranen Maja Løve Dybdahl som ansvarlig for den nordiske kanalforretning.

SAP sætter nu streg under sin satsning på salg til mindre kunder, og ansætter den erfarne Maja Løve Dybdahl som nordisk kanalchef. Hun kommer fra et chefjob hos konkurrenten Columbus IT, hvor hun i alt har været ansat i 14 år. Der har hun har haft forskellige ledende stillinger med jobs i blandt andet Tjekkiet, Filippinerne og Singapore.

SAP har over de seneste to år tredoblet sin sit salg gennem partnere, og med ansættelsen af Maja Løve Dybdahl signalerer software-koncernen, at man fortsat går efter at udvide sine markedsandele i den lavere af markedet for forretningsløsninger.

»SAP kommer ind i det her marked med nogle store muskler, og det synes jeg er spændende at være en del af. Jeg har indtil nu siddet med Microsoft-produkter og kan se, at SAP virkelig har noget at byde på,« siger Maja Løve Dybdahl.

Hos SAP får hun det overordnede ansvar for videreudvikling og gennemførelse kanalstrategien i Norden og Baltikum.

»Jeg ved, hvordan man som partner hos en global softwarevirksomhed tænker, hvilke udfordringer man skal løfte, og hvordan man skal prioritere. Jeg har været med til at stable partnerforretninger på benene i både Danmark, Tjekkiet og Singapore, og en af mine vigtigste opgaver hos SAP bliver at understøtte partnerne med en solid pipeline og flere nye kunder, der kan sikre et konstant højt aktivitetsniveau henover hele året,« fortæller Maja Løve Dybdahl.

SAP har ifølge egne oplysninger målt den største omsætning som leverandør af forretningssystemer i Norden.

»Vores strategi med at have et stort fokus på partnerkanalen har båret frugt, og derfor skal vi også løbende styrke den del af SAP. Majas store erfaring med at drive en international konsulentforretning og hendes kendskab til business-dynamikken hos softwarepartnere vil uden tvivl hjælpe os med at bibeholde en velfungerende og profitabel partnerkanal. Desuden håber vi selvfølgelig på, at Majas baggrund kan være med til at vinde endnu flere markedsandele fra konkurrenterne,« siger direktør i SAP Nordics Peter Ditlev, som med sin nye kanaldirektør ønsker at styrke sin volumenforretning inden for CRM og business intelligence
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.