Overraskende farvel til Microsoft topchef

Den mangeårige Microsoft-chef, Jeff Raikes, forlader overraskende sit job til september.

Kort tid efter at Microsofts topchef Bill Gates sendte en nærmest fjantet video på nettet i anledning af, at hans sidste arbejdsdag nærmede sig er det igen blevet tid til alvor hos software-giganten.

Torsdag meddelte Microsoft overraskende, at den mangeårige chef for blandt andet en række Office- og Server-produkter, Jeff Raikes, forlader koncernen til september. 49-årige Raikes bliver erstattet af Stephen Elop, der tidligere har været driftsdirektør i Juniper Networks Inc.

Jeff Raikes, der har arbejdet hos Microsoft i 26 år, er et af firmaets mest kendte ansigter udadtil næstefter Bill Gates og Steve Ballmer. Flere iagttagere betegner Raikes exit som mystisk set i lyset af at det kun er godt to år siden, at han blev sat i spidsen for Microsofts Business Division efter at antallet af divisioner i koncernen blev mindsket fra syv til tre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere