Artikel top billede

Kort nyt: Episerver ind hos Kunde & Co, Sirius IT får svensk regeringsordre

Svenske CMS-producent får reklamebureau som partner. Den svenske regerings hjemmeside skal driftes af Sirius IT.

EpiserverDen svenske producent af software til at præsentere indhold på internethjemmesider, Episerver har lavet en aftale med det danske reklamebureau Kunde & Co om deres Content Managament System. Med aftalen vil Episerver levere it-platformen, som Kunde & Co. tilbyder sine kunder i fremtiden. Episerver baserer sin forretningsmodel på partnerskaber med fx markedsføringsvirksomheder og sælger på den måde sine teknologier gennem partnere. EPiServer forventer, at man med ordren det nye strategiske samarbejde vil øge kundetilgangen i Danmark med 20 procent i 2008.

Sirius IT: Det svenske Regeringskansli har indgået aftale med Sirius IT om forvaltning og drift af websitet www.regeringen.se. Aftalen giver Sirius IT ansvar for funktion og teknisk drift, applikationsdrift og applikationsforvaltning. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet. Driftstjenesterne leveres af Tietoenator, som er underleverandør. Sirius IT består af 400 medarbejdere i Norge, Sverige og Danmark. Selskabet er delvis ejet af det islandske holdingselskab Skipti, hvis datterselskaber især er aktive indenfor telekommunikation.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Penneo dropper First North og vil noteres på hovedbørsen Nasdaq: Forventer at kunne hente 100 millioner kroner
Den danske it-virksomhed Pennoe vil væk fra First North-børsen. I stedet vil selskabet noteres på Nasdaqs hovedbørs, hvor en række af landets største it-selskaber også handles.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.