Artikel top billede

CBC-butikker i front i ny kontorkæde

Den nye frivillige kontorkæde Indeks Office er skabt for at holde kapitalkæder ude af Danmark.

60 kontorforsyninger, der i dag er kunder hos In/Out (det tidligere Bogpa), har dannet den frivillige kæde Indeks Office. Tre ud af fem medlemmer af bestyrelsen er også CBC-medlemmer.

Indeks Office har tilsammen en bruttoomsætning på omkring en milliard. Dermed har de frivillige kontorforretninger, der alle er kunder hos In/Out, dannet et sidestykket til Retail Office, som er en kæde af boghandlere, der handler hos In/Out.

»Idéen er at styrke indkøbet af kontorartikler i Danmark. Det er et udtryk for konsolideringen. Vi skal som frivillige kontorforretninger til at lære at står sammen imod kapitalkæderne,« siger Jan Grye Pedersen, fra Boresko A/S, der er formand for Indeks Office.

Jan Grye Pedersen, der også er medlem af CBC-kæden, forsikrer, at der ikke er nogle modsætninger mellem CBC og Indeks Office.

»Vi ser CBC og andre frivillige kæder som kolleger. Det er kapitalkæderne, der er konkurrenterne,« siger Jan Grye Pedersen.

Udover Jan Grye Pedersen og Boresko er CBC-medlemmerne Sven-Aage Kjær fra Kontor Syd og Ole Frydkjær Petersen fra Kuszon Zolutions medlemmer af bestyrelsen hos Indeks Office.

Jan Gry Pedersen fortæller, at samarbejdet i Indeks Office er nødvendigt for at kunne stå samlet overfor kapitalkæderne og undgå en situation som i USA, hvor de frivillige kontorforretninger på få år er blevet reduceret til kun at sidde på knap 20 procent af markedet.

»Det gælder om at gøre Danmark så uinteressant, at vi opnår en ligevægt i forhold til kapitalkæderne, før vi ender i en 80-20-situation, som i USA,« siger Jan Grye Pedersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.