BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Kildegaard køber op igen

B2B-forhandleren i2i opkøber nu for tredje gang på et år en konkurrerende virksomhed.

Den mangeårige kanalaktør Kjeld Kildegaard har nu for tredje gang på mindre end et år åbnet pengekassen for at købe en konkurrent ud af markedet. Denne gang er det hardware-specialisten Kompetera A/S, som med cirka 20 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 80 millioner kroner bliver en del af Kildegaards virksomhed, i2i A/S. Hermed bliver i2i en af Danmarks største forhandlere indenfor levering af IT-infrastruktur.

I april i fjor købte i2i også forhandleren Four Systems, ligesom Kjeld Kildegaard i begyndelsen af 2007 indlemmede ip-telefoni-forhandleren Comxtel i i2i-porteføljen.

I forbindelse med det nyeste opkøb fortsætter den hidtidige direktør i Kompetera, Carsten Weis, som salgsdirektør i i2i's it-forretning. Hverken køber eller sælger ønsker at give mere præcise oplysninger om salgsprisen, men i forbindelse med opkøbet indtræder Carsten Weis i i2i's ejerkreds

»Når jeg sælger Kompetera nu, er det fordi jeg gerne vil være i en større butik, der har som ambition at vækste. Det er en mulighed jeg nu griber,« siger Carsten Weis til CRN. Han regner med, at det samlede antal medarbejdere i i2i indenfor det næste års tid vil vokse fra de nuværende ca. 50 til cirka 70 medarbejdere. Kjeld Kildegaard selv vil dog ikke sætte konkrete tal på udviklingen i virksomheden.

»Det handler for mig om at have de rigtige medarbejdere, fremfor hvor mange, jeg har. Vi har længe haft en ønske om at styrke vores It-forretning og de kompetencer som Kompetera besidder falder godt i hak med vores planer. Vi får en meget bedre platform til fremtiden med mulighed for at målrette vores aktiviteter i langt større grad,« siger Kildegaard, som derimod gerne vil sætte kroner og ører på målene for i2i, som skal komme ud af 2008 med en omsætning på 360 millioner kroner.

Kompeteras medarbejdere flytter ind i i2i's nye lokaler i Birkerød i slutningen af februar 2008.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.