2ig køber sig ind i i2i Print

I2i Print, som i november blev udskilt af det krakkede i2i A/S, skifter navn til Kobuz. Samtidig køber den nordsjællandske hardwareforhandler 2ig sig ind i selskabet, oplyser direktør Jonas Helweg.

Allerødforhandleren 2ig fortsætter de seneste års ekspansion og køber sig ind i ejerkredsen bag i2i Print, som for et halvt år siden blev købt ud af forhandleren i2i A/S kørt før en konkurs.

Samtidig skifter i2i Print navn til Kobuz A/S, men fortsætter dog som selvstændigt selskab, ligesom direktør og medejer Jonas Helweg fortsat beklæder direktørposten.

Jonas Helweg ønsker ikke at oplyse, hvor stor en ejerandel, der nu ligger hos 2ig. Han oplyser, at 2ig vil få plads i selskabets bestyrelse. Hvem der konkret træder ind i bestyrelsen er dog endnu ikke bestemt.

»Vi ser klare synergier mellem Kobuz og 2ig, som vi gerne vil udnytte,« siger Jonas Helweg.

2ig er gennem den seneste vokset markant blandt andet gennem opkøb. Direktør i 2ig, Christian Poulsen, har ikke ønsket at kommentere sagen overfor CRN.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere