Artikel top billede

Endnu et kanonresultat fra Descom

Ballerup-forhandleren kom ud af 2009 med endnu et millionoverskud. Vi er superpositive over resultatet, siger direktør Johnny Helander.

Hardware- og suppliesforhandleren Descom kan endnu engang glæde sig over et millionoverskud i regnskabsåret 2009, resultatet før skat lød på 5,4 millioner kroner mod 6,5 millioner året før.

»Vi er superpositive over resultatet, som er næsten lige så godt som vores rekordår i 2008,« siger Descoms administrerende direktør Johnny Helander, som ikke ønsker at oplyse virksomhedens omsætning.

Det flotte regnskabsresultat er skabt på basis af en forretning, som blot tæller 20 medarbejdere, som over de seneste år har transformeret Descom fra suppliesforhandlner til, hvad Johnny Helander betegner som en »full-line hardware-forhandler«. Hovedvægten ligger dog fortsat på Descoms egenproduktion af toner og printerpatroner, selvom der også er tjent penge på hardwareleverancer til offentlige kunder.

Han erkender, at det positive resultat er bemærkelsesværdigt på et marked, som allerede før finanskrisen var voldsomt presset på indtjeningen. Alligevel forventer han, at de gode takter fortsætter i indeværende år, hvor forventningen står til et overskud på mellem seks og syv millioner kroner.

»Mange i branchen klager sig lidt, og mine konkurrenter griner ad mig, når jeg siger, at vi i år når op på niveau med rekordresultatet fra 2008. Men vi er ikke de mest frembusende og holder fast i de gammeldags værdier, hvor vi først bruger pengene, når vi har tjent dem,« siger Johnny Helander.

»Man skal også huske at sige nej til nogle ordrer. Det minimerer de tab, man kan få, når kunden ikke kan betale,« lyder det fra Descom-direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.