Artikel top billede

Credocom fortsætter vækst

Med et overskud på næsten tre millioner kroner før skat er forhandleren kommet godt igennem 2010. Vi er tilfredse og stolte, siger direktør Rene Bukrinsky.

For forhandleren Credocom er overskuddet på næsten tre millioner kroner før skat i det seneste regnskab ikke kun 50 procent bedre end sidste års resultat. Det er også et udtryk for, at Credocom er lykkedes med at ændre forretningsfokus.

»Vi har nået de ambitiøse vækstplaner vi lagde i 2008, da vi besluttede at gå fra at være en boxmover til en leverandør af løsninger,« siger Credocoms direktør Rene Bukrinsky og fortsætter:

»Vi går til makronerne med ydmyghed og håber på, at vi kan blive ved med at fortsætte i det samme spor. Vi har nået både vores indtjeningsmål, vores vækstmål og vores kvalitetsmål. Vi er rigtig stolte og tilfredse.«

I 2010 fik Credocom et overskud på tre millioner kroner før skat. Efter skat blev resultatet 2,2 millioner kroner. I 2009 fik Credocom et overskud før skat på to millioner kroner og et overskud efter skat på 1,6 millioner kroner. Med to solide overskud i træk har Credocom lagt underskuddet på 331.000 kroner i 2008 bag sig. Dengang tog selskabet en beslutning om, at vende forretningen, og fokusere på løsningssalg. En beslutning, som har gjort at Credocom, nu har succes.

»Vi er blevet en mere snæver forhandler: Vi fokuserer rigtig meget på infrastruktur og på at være en driftspartner for SMB-kunder. « siger René Bukrinsky.

Nu har Credocom ifølge René Bukrinsky så god vind i sejlene, at de søger nye kolleger. I forvejen er Credocom vokset fra otte ansatte i 2008 til 25 ansatte i dag.

»Vi håber der kommer nye kolleger til. Vi søger stadig fem til ti mand. Nogle af vores kolleger smider folk ud, Det kan være, vi kan samle nogle af dem op,« siger René Bukrinsky.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”
Interview: Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, der i dag står i spidsen for Lars Seiers blockhain-satsning Concordium, vurderer, at Mærsk ville have valgt en anden type løsning til selskabets blockchain-satsning, hvis shipping-giganten i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.