Also/Actebis: Vi vil være nummer et i Europa

Distributør-fusionen mellem Also og Actebis kan ifølge Alsos bestyrelsesformand ende med at distancere Ingram Micro og Tech Data i Europa.

Ambitionerne i den nye distributørgigant Also/Actebis fejler ikke noget.

Ifølge en intern mail fra Alsos bestyrelsesformand, Thomas C. Weissmann, bringer fusionen de to selskaber op på samme niveau som de amerikanske konkurrenter Ingram Micro og Tech Data. Og en skønne dag kan Also/Actebis endda ende med at distancere amerikanerne og blive nummer et på det europæiske distributionsmarked.

Det er svenske it24, som har fået fat i den interne mail, hvor Also-chefen fortæller om perspektiverne ved fusionen, som blev offentliggjort i sidste uge.

»Jeg er personligt vældigt forventningsfuld til det enorme potentiale, som findes i vores forretning, og jeg ser frem til at tage fat på udfordringen,« hedder det blandt andet i mailen, som er sendt til Alsos medarbejdere.

Also-bossen skriver desuden, at sammenlægningen vil opfylde Alsos mål om en fordobling af omsætningen. Han understreger dog, at fusionen kræver godkendelse af de europæiske konkurrencemyndigheder. Sker det ligger vejen til gengæld åben for at Also/Actebis kan overtage pladsen som Europas største it-distributør.

»Det er en unik mulighed for at opnå en størrelse, som gør, at vi kommer på niveau med Ingram Micro og Tech Data, og som endda muliggør, at vi kan blive nummer et i Europa en skønne dag. Størrelse bliver stadig vigtigere i vores branche,« hedder det i mailen, som også peger på muligheden for at kombinere styrkerne i de to fusionspartnere, ligesom fusionen gør Also/Actebis mindre sårbar, når antallet af lande, hvor maner repræsenteret nu fordobles.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.