Lars Wørzner forlader Fujitsu

Efter syv år hos Fujitsu og Fujitsu Siemens er Lars Wørzner blevet headhuntet til jobbet som ny topchef i konsulenthuset 7N.

Blot en måned efter at have sat sig til rette i stolen som chef for Fujitsus nordiske salg, markedsføring og produktstyring skifter 47-årige Lars Wørzner til jobbet som CEO i det danske ejede konsulenthuset 7N A/S. Han kommer dermed til at stå i spidsen for 500 konsulenter, som udover den danske hjemmebane også er en spiller på markederne i Sverige, Norge, Holland, Polen, Storbritannien, Indien og Kina,

Wørzner, der også har en fortid hos HP og IBM, tiltræder sit nye job 1. oktober, hvor han afløser stifteren af 7N, Jeppe Hedaa. Hedaa overtager til gengæld posten som selskabets bestyrelsesformand fra Navision-stifteren Preben Damgaard, som dog fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

»Nu skal der nye, professionelle kræfter til, som kan løfte virksomheden videre til nye højder. Og her er Lars Wørzner det helt oplagte valg med alle de kompetencer - både personligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt,« siger Jeppe Hedaa.

7N, hvis historie strækker sig 20 år tilbage i tiden, satser på at kunne rulle sit succesrige forretningskoncept ud i flere lande i de kommende år. Det er den udvikling, som Lars Wørzner skal drive.

»Virksomheden har globale ambitioner, og dem glæder jeg mig til at realisere. Og det kommer til at ske med udgangspunkt i den nuværende organisation, som omfatter nogle af den internationale it-verdens dygtigste og mest respekterede specialister – og mange nye talenter, som vi fremadrettet satser på at skulle rekruttere for at kunne indfri virksomhedens muligheder og vækstmål,« siger Lars Wørzner om sit nye job.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere