Artikel top billede

Logitech dropper samarbejdet med GS Scandinavia

Der skal fokuseres mere på forhandlerne. Sådan lyder forklaringen på, at Logitech fra årsskiftet vælger distributøren GS Scandinavia fra.

Fra 1. januar slutter GS Scandinavias distribution af Logitech-produkter, og dermed bliver antallet af Logitech-distributører reduceret fra fem til fire.

»I stedet for at fokusere på distributører, vil vi gerne fokusere mere på forhandlere, så det er en måde at frigøre ressourcer på,« forklarer Logitechs danske chef, Alexander Nordqvist om beslutningen, som allerede blev taget i slutningen af september og ifølge Nordqvist er sket i ro og mag.

»Vi synes, vi dækker markedet til fulde, og vi har måske oven i købet dækket det for meget. Jeg har derfor lavet en kalkule over, hvor der har været dobbeltdækning, for at undgå at vi rammer forhandlerne flere gange,« fortæller Alexander Nordqvist.

Han ønsker ikke at kommentere på det forretningsmæssige omfang af det nu ophørte samarbejde med GS Scandinavia.

Logitechs produkter bliver fremover distribueret via Actebis, Boston, Despec og Tech Data/Rosenmeier.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere