Artikel top billede

It-millionærer i skudlinjen i fodboldskandale

Torben Røsler, manden bag brokeren Røsler Distribution, har gennem de sidste uger været i stormvejr som medejer og bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub i en sag om sorte penge og skuffekontrakter.

It-millionæren Torben Røsler står lige nu for skud som bestyrelsesformand og medejer af Lyngby Boldklub.

En dom fra Dansk Boldspil Unions (DBUs) disciplinærudvalg over fodboldklubben er lige nu på trapperne. Den kan i værste fald betyde en tvangsnedrykning til 1. division. I første omgang har klubben fået en bødestraf på 75.000 kroner for ulovlige kontraktforhold med spilleren Kim Aabech.

Ifølge flere medier har skuffekontrakter og betaling med sorte penge af spillerne været en del af dagligdagen i fodboldklubben nord for København.

Torben Røslers ejerskab af boldklubben går igennem selskabet Blue Sport, der står som ejer af 50 procent af klubben. Røsler ejer ifølge cvr-registret 90 procent af Blue Sport, mens en anden gammel it-kending, der også sidder i Lyngby Boldklubs bestyrelse, A Gain-ejeren Frank Mortensen, ejer mere end fem procent.

De to har tidligere været økonomisk engageret i Brøndby If, men i 2007 skilte Torben Røsler sig af med sine Brøndby-aktier efter at have raget uklar med klubbens direktør, Per Bjerregaard.

Ifølge rygter i it-kanalen forsøgte han dengang at vælte Bjerregaard af direktørpinden til fordel for Frank Mortensen. Det lykkedes dog ikke, og de rykkede efterfølgende til Lyngby Boldklub.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.