Artikel top billede

Brother tilfreds med dansk slutregnskab

Omsætningen kyssede de 200 millioner kroner hos Brother i Danmark. Overskuddet før skat endte på 17 millioner kroner.

Ligesom i regnskabsåret 2009/2010 endte Brothers regnskab for 2010/2011 med et overskud før skat på godt 17 millioner kroner. På trods af at omsætningen steg fra 185 millioner kroner til næsten 200 millioner kroner.

Brother-direktør Niels Clausen er dog godt tilfreds med regnskabet, som er opnået i, hvad han kalder et vanskeligt marked.

»Det har også været et projektår, hvor vi har brugt en del af tiden på at forandre organisationen fremadrettet til den nye nordiske organisation. At forberede sådan en omlægning er ikke omkostningsfrit. Alt skulle spille sammen – både it og organisationen her fra 1. april, hvor vi startede et nyt regnskabsår,« fortæller Brothers direktør Niels Clausen.

Samme Niels Clausen har nemlig fra 1. april været nordisk direktør for Brother, hvor Brother har samlet de nordiske selskaber i et dansk selskab, som fremadrettet operer via en filial-struktur i de andre nordiske lande.

Derfor er det aktuelle regnskab fra Brother også det sidste rene danske regnskab. Brother Danmark, der fremover rummer hele det nordiske salg, har fra 1. april skiftet navn til Brother Nordic.

Niels Clausen er optimistisk i forhold til fremtiden og de synergier. han håber, der kan indkasseres ved at arbejde i en nordisk organisation. Dog tror han ikke, at det umiddelbart vil kunne ses på bundlinien næste år.

»I forhold til regnskabet har Danmark nydt godt af, at de store spillere har valgt at operere nordisk. Derfor vil vi nok ikke kunne komme til at se samme overskudsniveau næste år, som det vi i år har i det rene danske regnskab. Men vi håber da at kunne høste nogle synergieffekter i den nye organisation,« siger Niels Clausen.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.