Artikel top billede

Tinna Pichard ny direktør for EET Danmark

Den hidtidige salgsdirektør bliver sat i spidsen for EETs forretning i Danmark.

Det er en erfaren kvinde, der nu sætter sig i direktørstolen for distributøren EET Danmark. Tinna Pichard har haft en lang karriere som blandt andet salgsdirektør hos Tech Data og hedengangne Trend Communications.

De sidste fem år har Tinna Pichard været salgsdirektør for EET i Danmark og været med til at genopbygge distributørens danske forretning til at være fokuseret på blandt andet overvågning og reservedele.

En af de første udfordringer, som Tinna Pichard skal give sig i kast med, bliver integrationen af Inter-datas distributionsforretning, som EET netop har købt. Det er en udfordring, den nye direktør tager i stiv arm.

»Det er en øvelse, vi har prøvet før. Mange af tingene er der allerede styr på. Vores logistikcenter i Ballerup har allerede fikset tingene omkring lager. Så nu er det stort set bare et spørgsmål om, at salgsafdelingen tager fat i kunderne og fortæller om de nye produkter, vi nu kan tilbyde dem,« siger Tinna Pichard.

I de fem år, hvor Tinna Pichard har været hos EET, har hun kørt parløb med Claus Ring, og i det hele taget føler hun sig godt klædt på til at tage positionen som direktør for EET i Danmark. I den tid har distributøren været igennem en stor vækst på det danske marked og har blandt andet opkøbt aktiviteterne fra fire mindre distributører.

»De sidste par år har Claus (tidligere direktør for EET i Danmark red.) og jeg nærmest truffet de fleste beslutninger sammen. Selv om det med tiden bliver mig, der skal tage alle beslutninger, så er det ikke rigig noget, jeg ikke har prøvet før,« siger Tinna Pichard.

Hun får også fortsat mulighed for at køre et vist parløb med den nu tidligere direktør for EET i Danmark, Claus Ring. Han er nemlig fortsat hos EET og er blevet sparket opefter til stillingen som COO for hele EET-koncernen.

»Der er sket meget i de fem år. Jeg håber, det kommer til at fortsætte i samme tempo. Det er i hvert fald det, der ligger i kortene. Så må vi så se, om vi er dygtige nok til at få det til at ske,« siger Tinna Pichard, der i sit tonefald ikke lader tvivl om, at det er de nu nok.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion
Direktør Claus Moldow og Kirk Kapital sælger deres fremgangsrige danske konsulenthus Globeteam til den store kapitalfond Norvestor.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.