Artikel top billede

Peter Koch går til Fujitsu

Chefen for HPs printforretning, Peter Koch, skifter job til Fujitsu, hvor han skal være direktør for sales products, field services og marketing.

(opdateret) Efter mere end 20 års karriere hos HP – heraf de sidste tre år som chef for HPs printforretning – skifter Peter Koch visitkort og starter 1. august som salgsdirektør hos konkurrenten Fujitsu.

Ansættelsen af den 49-årige Peter Koch skal ifølge en pressemeddelelse fra Fujitsu styrke salgsorganisationen og teamet omkring produktforretningen og kanalen. Mere præcist får han ansvaret for service-, konsulent- og produktforretningen med blandt andet notebooks og server-storage. Han indtræder samtidig i Fujitsus management board.

»Peter kender branchen og kanalen, hvilket er helt afgørende for forretningen, og så er han kendt for sin empatiske lederstil, hvilket er en stor fordel i samarbejdet med såvel medarbejdere som partnere,« siger Fujitsus administrerende direktør Peter Krogsgaard i en kommentar.

Koch afløser Lars Baun, som for nylig forlod Fujitsu for at blive nordisk salgsdirektør hos Dell.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere