DSI Data fusionerer med Next Innovation

Den mere end 25 år gamle DSI Data er fusioneret med sit søsterselskab Next Innovation og fortsætter under navnet DSI-Next.

Jens Søgaard, manden bag JS Holding-koncernen, samler nu to af sine selskaber i ét og fortsætter dermed fokuseringen af sine selskaber, som også omfatter it-virksomhederne Front-safe og Front-data.

DSI Datas direktør Holger Harvey Hansen fortsætter i direktørstolen i DSI-Next, mens Next Innovations direktør Niels Bo Nielsen får rollen som direktør for udvikling og teknik.

"Vi har gennemført fusionen af lyst og ikke af nød. Koncernen har gennem de seneste år været igennem en fokuseringsproces, hvor for eksempel C5-forretningen er blevet solgt fra i DSI Data. Vi ønsker at være et hus, hvor vi er tunge på Microsoft-teknologiløsninger, og da vi havde to virksomheder, som i princippet arbejder med det samme, så vi en masse fordele ved at slå dem sammen," lyder det fra DSI-Nexts direktør Holger Harvey Hansen.

"Vi bliver nu tungere på kompetencer og i antal medarbejdere og kan byde ind på større opgaver. Samtidig bliver vi mere troværdige i markedet, da trenden jo er, at man gerne vil handle med virksomheder, der er større," siger direktøren og tilføjer, at forhandleren blandt andet sidder på 65 procent af markedet for it-løsninger til den kommunale tandpleje.

Den nyfusionerede virksomhed kommer til at bestå af cirka 40 medarbejdere, heraf 22 fra DSI Data i Kokkedal og 16 fra NextInnovation i Viby. Alle medarbejdere fortsætter og begge lokationer opretholdes. Desuden er der et par nyansættelser på vej.

"Det er en anden stor fordel. Med et snuptag får vi en virksomhed, der både er repræsenteret i øst og i vest, og på den måde kommer vi nærmere kunderne."

Selskabet kører videre i det tidligere DSI Data-selskab og DSI-Nexts første regnskab er netop fremlagt. Det viser et resultat før skat på 6,5 millioner kroner.

Direktøren forventer, at virksomheden inden for et par år føjer yderligere 20-30 ansatte til, således at den samlede medarbejderstab kommer op på 60-70 stykker.

"Vi har desuden planer om at flytte fra Kokkedal og nærmere mod København for at tiltrække ny arbejdskraft, som vi snart kommer til at få brug for," slutter direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vi prøver klodens letteste kontor-laptop: Med HP Probook 635 Aero G7 har du ingen undskyldninger
Test HP's nyeste kontor-kreation er klodens letteste kontor-maskine - på papiret. Når arbejdsdagen er ovre, er det dog ikke maskinens fluevægt, der vækker mest glæde.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.