Artikel top billede

DSI Data fusionerer med Next Innovation

Den mere end 25 år gamle DSI Data er fusioneret med sit søsterselskab Next Innovation og fortsætter under navnet DSI-Next.

Jens Søgaard, manden bag JS Holding-koncernen, samler nu to af sine selskaber i ét og fortsætter dermed fokuseringen af sine selskaber, som også omfatter it-virksomhederne Front-safe og Front-data.

DSI Datas direktør Holger Harvey Hansen fortsætter i direktørstolen i DSI-Next, mens Next Innovations direktør Niels Bo Nielsen får rollen som direktør for udvikling og teknik.

"Vi har gennemført fusionen af lyst og ikke af nød. Koncernen har gennem de seneste år været igennem en fokuseringsproces, hvor for eksempel C5-forretningen er blevet solgt fra i DSI Data. Vi ønsker at være et hus, hvor vi er tunge på Microsoft-teknologiløsninger, og da vi havde to virksomheder, som i princippet arbejder med det samme, så vi en masse fordele ved at slå dem sammen," lyder det fra DSI-Nexts direktør Holger Harvey Hansen.

"Vi bliver nu tungere på kompetencer og i antal medarbejdere og kan byde ind på større opgaver. Samtidig bliver vi mere troværdige i markedet, da trenden jo er, at man gerne vil handle med virksomheder, der er større," siger direktøren og tilføjer, at forhandleren blandt andet sidder på 65 procent af markedet for it-løsninger til den kommunale tandpleje.

Den nyfusionerede virksomhed kommer til at bestå af cirka 40 medarbejdere, heraf 22 fra DSI Data i Kokkedal og 16 fra NextInnovation i Viby. Alle medarbejdere fortsætter og begge lokationer opretholdes. Desuden er der et par nyansættelser på vej.

"Det er en anden stor fordel. Med et snuptag får vi en virksomhed, der både er repræsenteret i øst og i vest, og på den måde kommer vi nærmere kunderne."

Selskabet kører videre i det tidligere DSI Data-selskab og DSI-Nexts første regnskab er netop fremlagt. Det viser et resultat før skat på 6,5 millioner kroner.

Direktøren forventer, at virksomheden inden for et par år føjer yderligere 20-30 ansatte til, således at den samlede medarbejderstab kommer op på 60-70 stykker.

"Vi har desuden planer om at flytte fra Kokkedal og nærmere mod København for at tiltrække ny arbejdskraft, som vi snart kommer til at få brug for," slutter direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere