Artikel top billede

DSI Data fusionerer med Next Innovation

Den mere end 25 år gamle DSI Data er fusioneret med sit søsterselskab Next Innovation og fortsætter under navnet DSI-Next.

Jens Søgaard, manden bag JS Holding-koncernen, samler nu to af sine selskaber i ét og fortsætter dermed fokuseringen af sine selskaber, som også omfatter it-virksomhederne Front-safe og Front-data.

DSI Datas direktør Holger Harvey Hansen fortsætter i direktørstolen i DSI-Next, mens Next Innovations direktør Niels Bo Nielsen får rollen som direktør for udvikling og teknik.

"Vi har gennemført fusionen af lyst og ikke af nød. Koncernen har gennem de seneste år været igennem en fokuseringsproces, hvor for eksempel C5-forretningen er blevet solgt fra i DSI Data. Vi ønsker at være et hus, hvor vi er tunge på Microsoft-teknologiløsninger, og da vi havde to virksomheder, som i princippet arbejder med det samme, så vi en masse fordele ved at slå dem sammen," lyder det fra DSI-Nexts direktør Holger Harvey Hansen.

"Vi bliver nu tungere på kompetencer og i antal medarbejdere og kan byde ind på større opgaver. Samtidig bliver vi mere troværdige i markedet, da trenden jo er, at man gerne vil handle med virksomheder, der er større," siger direktøren og tilføjer, at forhandleren blandt andet sidder på 65 procent af markedet for it-løsninger til den kommunale tandpleje.

Den nyfusionerede virksomhed kommer til at bestå af cirka 40 medarbejdere, heraf 22 fra DSI Data i Kokkedal og 16 fra NextInnovation i Viby. Alle medarbejdere fortsætter og begge lokationer opretholdes. Desuden er der et par nyansættelser på vej.

"Det er en anden stor fordel. Med et snuptag får vi en virksomhed, der både er repræsenteret i øst og i vest, og på den måde kommer vi nærmere kunderne."

Selskabet kører videre i det tidligere DSI Data-selskab og DSI-Nexts første regnskab er netop fremlagt. Det viser et resultat før skat på 6,5 millioner kroner.

Direktøren forventer, at virksomheden inden for et par år føjer yderligere 20-30 ansatte til, således at den samlede medarbejderstab kommer op på 60-70 stykker.

"Vi har desuden planer om at flytte fra Kokkedal og nærmere mod København for at tiltrække ny arbejdskraft, som vi snart kommer til at få brug for," slutter direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere