Artikel top billede

Pc-Ware hedder nu Comparex

Navneskifte markerer, at det tidligere Pc-Ware fremover vil supplere software- og serviceforretningen med konsulent- og datacenterydelser.

Den danske afdeling af tyske it-koncern Pc-Ware har ved månedsskiftet skiftet navn til Comparex, hvilket sker som led i en større refokusering af koncernens strategi. Det indebærer blandt andet en mere standardiseret produktportefølje, hvor den hidtidige service og softwareforretning suppleres med datacenter- og konsulentydelser.

Navneskiftet udspringer af Pc-Wares opkøb af konkurrenten Comparex i 2007, men først nu slår integrationen af de to virksomheder fuldt igennem med fælles branding af forretningen.

I alt er koncernen repræsenteret i 28 lande, og det fælles navn og brand skal støtte virksomhedens vækststrategier, som implementeres i alle dele af virksomheden over de næste tre år.

»Med Comparex-navnet og organisationen, har vi adgang til flere konsulenter og større kompetencer, de bedste leverandøraftaler, samt et hurtigt voksende hostingmiljø, hvorfra vi kan tilbyde konkurrencedygtige og platformuafhængige tjenester,« fortæller Comparex danske direktør Henrik Andersson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.