Artikel top billede

Pc-Ware hedder nu Comparex

Navneskifte markerer, at det tidligere Pc-Ware fremover vil supplere software- og serviceforretningen med konsulent- og datacenterydelser.

Den danske afdeling af tyske it-koncern Pc-Ware har ved månedsskiftet skiftet navn til Comparex, hvilket sker som led i en større refokusering af koncernens strategi. Det indebærer blandt andet en mere standardiseret produktportefølje, hvor den hidtidige service og softwareforretning suppleres med datacenter- og konsulentydelser.

Navneskiftet udspringer af Pc-Wares opkøb af konkurrenten Comparex i 2007, men først nu slår integrationen af de to virksomheder fuldt igennem med fælles branding af forretningen.

I alt er koncernen repræsenteret i 28 lande, og det fælles navn og brand skal støtte virksomhedens vækststrategier, som implementeres i alle dele af virksomheden over de næste tre år.

»Med Comparex-navnet og organisationen, har vi adgang til flere konsulenter og større kompetencer, de bedste leverandøraftaler, samt et hurtigt voksende hostingmiljø, hvorfra vi kan tilbyde konkurrencedygtige og platformuafhængige tjenester,« fortæller Comparex danske direktør Henrik Andersson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital