Artikel top billede

Veteran bag danske Enablings opstart i Stockholm

Dansk Sharepoint-hus har hyret svensk veteran til at stå i spidsen for satsning i Stockholm.

Det svenske konsulenthus Connecta har mistet salgschefen Patrik Skragge., der er blevet hyret af det danske sharepointhus Enabling. Skragge får til opgave at bygge et Stockholm-kontor op for den danske spiller, skriver svenske it24. Enabling etablerede sig sig sidste år i Malmø.

Ifølge Patrik Skagge har Enabling store planer. Han fortæller, at han skal ud og hyre op mod ti mand i løbet af det første års tid. I løbet af nogle få år er det planen, at Enabling skal have 20-30 ansatte i Stockholm.

»Det langsigtede mål er at blive Skandinaviens førende leverandør af Sharepoint-løsninger,« siger Patrik Skagge til it24.

At Patrik Skagge har valgt at gå til en langt mindre dansk spiller fra Connecta, der er kendt som en stor spiller på det svenske marked skyldes ifølge ham selv ikke, at han var utilfreds med forholdene hos Connecta.

»Men efter alle de år med Microsoft, mærkes det som om jeg behøver en ny udfordring. Det føles utrolig godt at få lov til at være med med til at bygge noget så spændende op som det her,« siger Patrik Skagge til it24.

Enabling har to kontorer i Danmark. Efter etableringen i Sverige er næste mål, at åbne i Norge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere