Artikel top billede

Bestyrelsesformand: Norriq slår ikke Martinsens stilling op

Indtil videre overtager Nis Juhl Lorenzen og Bert Van Dessel ledelsen af Norriq efter fyringen af koncerndirektør Bo Martinsen oplyser bestyrelsesformand Peter Theill.

Bestyrelsesformand Peter Theill vil gå ind og tage en aktiv rolle i en periode efter fyringen af koncerndirektør Bo Martinsen, fortæller han til CRN.

Peter Theil vil ikke umiddelbart uddybe, hvorfor bestyrelsen har valgt at fyre Bo Martinsen og om det er en beslutning man har ruget over længe.

"Men når vi skriver, at vi har afskediget vores direktør, så er det i sagens natur ikke noget man går og planlægger i flere år," konstaterer Peter Theil.

På spørgsmålet om Bo Martinsen er bortvist lyder Peter Theils lakoniske svar: "ingen kommentarer".

Peter Theill afviser dog, at afskedigelsen grunder i forhold, der får betydning for, selskabets strategi.

"Strategien er uændret og vi moser derudaf," siger Peter Theil, der samtidig afviser, at Norriqs færøske ejere skulle overveje, at trække kontrollen med ERP-koncernen hjem til Færøerne.

"Norriq Holding er et dansk selskab, og det vil det fortsat være," slår Peter Theill fast.

Han fortæller samtidig, at Norrigq ikke har en ny kandidat til stillingen som koncernchef på banen.

"Der bliver ikke udnævnt en afløser med det samme. De to [Nis Juhl Lorenzen og Bert Van Dessel  red.], der har været med i group management bliver nu officielt registreret som direktører i selskabet. Og de vil lede Norriq sammen," siger Peter Theill og fortsætter:

"Nu tager vi en ting ad gangen. Situationen vil også betyde, at jeg i en overgangsfase vil deltage lidt mere i den daglige ledelse," afslutter Peter Theill.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.