Artikel top billede

(Foto: Oracle / Hartmann Studios)

Hurd hyldet som helt hos Oracle

Den detroniserede HP-boss Mark Hurd har nu vendt stemningen i Oracles kanal. Og hyldes af amerikanske CRN, som Oracles orakel.

Ligesom Mark Hurd var et stort navn blandt amerikanske HP-forhandlere, er Mark Hurd nu blevet det for Oracles hardware-kanal, hvis man skal tro amerikanske CRN. Det er lykkedes Hurd at få Oracles kanalstrategi på skinner. Og få partnerne med på vognen.

Det skriver amerikanske CRN i forbindelse med at de kårer Mark Hurd, som "Top Channel Advocate" for 2011.

Amerikanske CRN citerer i den forbindelse en række forhandlere, der kom med til Oracle i forbindelse med Oracles køb af SUN, for at de er meget tilfredse med at Hurd har fået sat fokus på kanalen.

Også Oracles partnerchef Judson Althoff indrømmer overfor amerikanske CRN, at Mark Hurd har iværksat noget, der ligner en kanal-revolution hos Oracle.

"Vi har sandsynligvis haft flere opkald til partnere fra Oracles topledelse i de sidste fem kvartaler, hvor Mark Hurd har været hos Oracle, end i samtlige 12 år jeg har været hos Oracle, siger Althoff til CRN.

Forhandlere fortæller til amerikanske CRN, at Mark Hurd er på vej til at ekspandere Oracles dækning af markedet med 25 procent. Og de forhandlerne, som amerikanske CRN har talt med, der ellers for bare ni måneder siden - i marts måned - krævede forandringer fra Oracle, er begejstrede for Oracles nye kurs.

"Der et langt bedre muligheder for os nu, end dengang vi var hos det gamle Sun. Der havde vi grænser for væksten," siger Mardi Norman, direktør for californiske Dynamic Systems, til CRN i USA.

Også CRNs klummeskribent Steve Burke hylder Mark Hurd, for hans måde at lave forretning på den rigtige måde.

"Han gjorde det hos NCR og han gjorde det hos HP. Nu gør han det hos Oracle," skriver Steve Burke i sin klumme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere