Artikel top billede

Microsofts cloud-chef starter egen forhandler

Jesper Grønbæk vil nu selv ud og sælge cloudprodukter til SMB-kunder. Han dropper derfor jobbet som forretningsansvarlig for Microsoft Cloud Services i Danmark.

Microsoft Danmarks chef for cloud services, Jesper Grønbæk, går nu over i forhandlernes rækker, hvor han vil opbygge en forretning med fokus på salg af cloud-produkter, han de sidste tre år har haft ansvaret for hos Microsoft.

Han lægger ikke skjul på, at ambitionerne for hans nye firma, Adactit Aps, er endog meget store.

»I dag er jeg kun mig selv, men der er forhåbentlig nogle flere på vej. Lige nu er mit fokus at finde de rigtige folk, men min drøm er at være 100 mand om fem år. Jeg vil være verdens bedste på cloud, men vil gerne arbejde sammen med andre partnere, der har specialiseret sig indenfor eksempelvis ERP, virtualisering og sikkerhed,« siger Jesper Grønbæk, som har været hos Microsoft i alt ni år.

Kunderne i den nye cloud-forhandler vil ifølge Grønbæk være virksomheder med mellem 10 og 300 ansatte, men det præcise fokus vil i første omgang afhænge af, hvilke kolleger han får ombord i det nye firma.

»Jeg har tænkt over det her skift det seneste års tid. For et par måneder siden nåede jeg frem til, at nu er det nu. Jeg har været primus motor for opbygning af cloud-forretningen i Microsoft i tre år. Det har været så spændende, at jeg også gerne vil være med til at udnytte de kæmpestore markedsmuligheder ad denne vej,« lyder det fra Jesper Grønbæk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere