Image 2011: Stilhed før storm

På distributørsiden er der bevægelser i feltet, som antyder, at der kan være store forandringer på vej. Årets Image-undersøgelse viser flere områder, hvor der er plads til forbedringer.

Also Actebis er bare suveræn. Det er svært at konkludere andet ud fra årets Image-undersøgelse. De godt 2.500 forhandlere, der har bidraget til årets omfattende bedømmelse af distributører og producenter, har talt. Og endnu en gang har de givet distributøren Also Actebis topplaceringen.

Hos Producenterne er det Intel, der har distanceret Kingston og opnået forhandlernes største gunst.

Selvom alt dermed ligner "som vi plejer" i årets Image-undersøgelse, kan resultatet måske også læses som et varsel om forandringer. En slags stilhed før storm. For især i distributørleddet er konsolideringen nu så gennemgribende, at det må give nye muligheder.

En vigtig parameter er selvfølgelig, at Also Actebis er bredt kendt. Men navneskiftet til fra Actebis til Also Actebis har tilsyneladende kostet lidt på den konto i år, fortæller manden bag undersøgelsen, Palle Klinke Hansen, som på de bagvedliggende tal kan se, at en anelse færre end sidste år angiver, at de kender Also Actebis. Men i forhold til kendskab har Also Actebis aldrig været den mest kendte distributør. Det et en position, som Tech Data suverænt har holdt gennem de seneste par år.

Kendskabsstyrke giver ikke fuld valuta
For Tech Data har den bedre kendskabsgrad imidlertid ikke kunnet udmønte sig i en bedre placering end Also Actebis. Man kunne ellers have spekuleret i, om Tech Data med den fuldbyrdede integration af Rosenmeier kunne tilføre lidt jysk charme til den store amerikanske maskine og dermed ville kunne mønstre flere muskler i Image-undersøgelsen.

Men det er også hårde ods at være oppe imod Also Actebis. For Taastrup-distributøren gør et godt job. Ud af de 17 kategorier, som distributørerne i undersøgelsen bliver bedømt på, har Also Actebis formået at blive nummer et i 16. Samtidig er det sjette år i træk, at Also Actebis vinder denne hæder.Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.