Image 2011: Stilhed før storm

På distributørsiden er der bevægelser i feltet, som antyder, at der kan være store forandringer på vej. Årets Image-undersøgelse viser flere områder, hvor der er plads til forbedringer.

Also Actebis er bare suveræn. Det er svært at konkludere andet ud fra årets Image-undersøgelse. De godt 2.500 forhandlere, der har bidraget til årets omfattende bedømmelse af distributører og producenter, har talt. Og endnu en gang har de givet distributøren Also Actebis topplaceringen.

Hos Producenterne er det Intel, der har distanceret Kingston og opnået forhandlernes største gunst.

Selvom alt dermed ligner "som vi plejer" i årets Image-undersøgelse, kan resultatet måske også læses som et varsel om forandringer. En slags stilhed før storm. For især i distributørleddet er konsolideringen nu så gennemgribende, at det må give nye muligheder.

En vigtig parameter er selvfølgelig, at Also Actebis er bredt kendt. Men navneskiftet til fra Actebis til Also Actebis har tilsyneladende kostet lidt på den konto i år, fortæller manden bag undersøgelsen, Palle Klinke Hansen, som på de bagvedliggende tal kan se, at en anelse færre end sidste år angiver, at de kender Also Actebis. Men i forhold til kendskab har Also Actebis aldrig været den mest kendte distributør. Det et en position, som Tech Data suverænt har holdt gennem de seneste par år.

Kendskabsstyrke giver ikke fuld valuta
For Tech Data har den bedre kendskabsgrad imidlertid ikke kunnet udmønte sig i en bedre placering end Also Actebis. Man kunne ellers have spekuleret i, om Tech Data med den fuldbyrdede integration af Rosenmeier kunne tilføre lidt jysk charme til den store amerikanske maskine og dermed ville kunne mønstre flere muskler i Image-undersøgelsen.

Men det er også hårde ods at være oppe imod Also Actebis. For Taastrup-distributøren gør et godt job. Ud af de 17 kategorier, som distributørerne i undersøgelsen bliver bedømt på, har Also Actebis formået at blive nummer et i 16. Samtidig er det sjette år i træk, at Also Actebis vinder denne hæder.Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.