Artikel top billede

Servicegruppen overtager Toshiba TEC

Ni ud af 15 Toshiba-medarbejdere følger med over, når ServiceGruppen fra 1. januar overtager Toshibas dokumenthåndteringsselskab i Danmark.

Servicegruppen har netop offentliggjort købet af den danske afdeling af Toshiba TEC, som er det Toshiba-datterselskab, der tager sig af producentens print- og dokumenthåndteringsløsninger.

»Vi har været i markedet for service i bred forstand i mange år, og det er blevet mere og mere normalt, at alt bliver leveret som service, altså at man køber efter forbrug. Med købet bliver vi endnu bedre til at kunne levere nogle færdige dokumentløsninger,« fortæller Servicegruppens direktør Preben Duus Jørgensen og tilføjer, at Servicegruppen bygger løsningen med både hard- og software, som så kan blive en del af det samlede datacenter hos kunden.

Løsningerne skal sælges via forhandlere, som Servicegruppen nu så småt er gået på jagt efter.

»Det er få, udvalgte forhandlere, vi kigger efter, og det er hovedsageligt i de områder, der er tyndt besat i forhold til konceptet, for eksempel Jylland og Storkøbenhavn.«

Ud af de 15 Toshiba TEC-medarbejdere fortsætter ni-ti stykker i Servicegruppen, mens resten er blevet opsagt. De opsagte medarbejdere er ifølge Preben Duus Jørgensen administrative medarbejdere, hvis funktioner allerede varetages i Servicegruppen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.