Download: Læg røgslør om dine computeraktiviteter

Er du træt af at blive beluret, når du sidder foran computeren, og mangler du et snedigt værktøj, der kan skjule alle aktiviteter med et trylleslag? Få det smarte Smokescreen her og læg røgslør om din computer.

Download: Læg røgslør om dine computeraktiviteter

Mange har gennem tidens løb sandsynligvis haft lyst til at kunne skjule deres aktiviteter på computeren - på en hurtig og effektiv måde.

Det kan være medarbejderen, der foretager sig lidt irrelevant netsurf i løbet af arbejdsdagen eller måske spiller Minestryger for 117. gang. Og pludselig beslutter chefen sig for at følge med fra første parket. Hvilket må formodes at være en tarvelig oplevelse.

Eller det kan være, kærestens fødselsdagsgave shoppes på nettet, men vedkommende kan komme snigende hvert øjeblik og ødelægge overraskelsesmomentet.

I sådanne situationer kan det være handy at tage det gratis program Smokescreen i brug.

Bevar illusionen

Smokescreen placerer sig i al sin enkelhed i Windows' proceslinje, og du kan vælge blandt indstillinger, der gør, at du fremover kan minimere alle aktive vinduer med en meget enkel gestus. For eksempel ved at flytte musen ud til skærmkanten eller ved at klikke på den midterste museknap.

Hvis du vil være den ultimative net-ninja, kan du også vælge, at handlingen skal trigge et selvvalgt skærmbillede. Det kan eksempelvis være et billede af et konservativt Excel-ark, så illusionen er bevaret, og det ser ud til, du knokler løs.

For at fuldende oplevelsen er det også muligt at skjule programikonet i proceslinjen, så ingen ud over dig selv ved, at du har lagt røgslør ud.

Smokescreen er kompatibelt med Windows XP og nyere. Læs mere om og hent Smokescreen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.